- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
üdv
Egy érdekes projekten dolgozok.Adott egy kis makett kocsi,szétkapom és be LED-ezem... (fék,helyzetjelző,index,refi,tompított) Ezt betenni egy igazi kocsiba és ugyanazt fogja csinálni mint a rendes kocsi. Ezt eleinte egy tüskesor anya-apa párossal szerettem volna megoldani. Csak akkor az a baj ha mondjuk a vezető ülésbe ül az ember akkor nem látja be a teljes kocsit és mondjuk a hátulját nem lehet látni. Ezért egy forgótárcsára kéne rá bütykölni amit ide-oda lehetne tekergetni és a forgó részen keresztül kapja az áramot (7 vezetősín kéne)
Létezik valami ilyesmi sínszerűség? Ha igen mi a pontos neve? vagy ne vesződjek vele és maradjon a tüskesor?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest