- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Üdv.!
Megcsípett a villanyborotvám csatlakozó zsinórja, csak egy kicsit, az érintésvédelem nem szólt semmit:
Jó tíz-húsz évvel ezelőtt rövidnek találtam az eredeti spirálosat, ezt a hosszabbat meg kicsit faragnom kellett. Eddig nem volt semmi problémám és most csak úgy kinőtt belőle ez az egy szál rezecske. Pedig nem is öntöztem.
Valamelyest hullámos. Eddig összenyomorgatott rugóként várt az alkalmas pillanatra ?
Az igazsághoz tartozik, hogy amikor ezt a kábelt műbe vettem, már akkor is megrázott. Akkor a kábel közepén találtam egyetlen szál rezet kibújva. Gondoltam gyártási hiba. Leszigeteltem és nem is volt gondom vele soha. Most is csak a fotó kedvéért bontottam le a szigetelőszalagot róla:
Most akkor mi van ? Agyafúrt összeesküvés ellenem ?
Fellázadtak a rézdrótok az őket elnyomó PVC burkolatokkal szemben és a most kezdődő világforradalmuknak vagyunk tanúi ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest