Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
CPT.Pirk #22180 üzenetére
Creative Inspire T3000 hangszóró szettett levittük az autóba. Találtam egy olyan szivargyújtó kábelt ami pont jó bele, rádugtuk, de valami bezavar, meg akadozik is a hang. Ezért mivel itthon van egy másik autó aksi, azt beraktuk a csomagtartóba, és arra kötöttem rá. Na most mivel így nincs benne biztosíték, így nem a legjobb, ezért akarnék közé tenni egy biztosítékot, csak nem tudom milyet kéne.
szeva000: Köszi, de a multiméterem szerintem nem tud áramerősséget mérni. Illetve olyan van rajta, hogy 'A' és olyanra lehet állítani, hogy '500μ' '10m' '250m'. Ez vajon az lehet és mire állítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest