- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Na nehogymár úgy lenyúlták, hogy le is törölték és egy fejlesztőnek sincs meg... Amikor meg a fél neten kering egy része. Ez így elég hülyén hangzik...
-
dnacrew
tag
És akkor most mit kapsz a vadi új RADEON 9800XT-d mellé karácsonyra????? :)
-
dnacrew
tag
A third of the source code was stolen,'' VU Games president of international operations Christophe Ramboz told daily Les Echos in its Tuesday edition. ''It's serious because it forces us to delay the launch of the game by at least four months, that is to April 2004. Just the time to rewrite parts of the game.''
Én meg azt hittem a Stalker fog megjelenni utoljára a D3,HL2,STALKER trióból, de lehet hogy az jelenik meg először. -
dnacrew
tag
[L]http://money.cnn.com/2003/10/07/technology/vivendi_code.reut/index.htm?cnn=yes[/L]
Nekem gyanus volt ez az egész az elejétől, nem loptak itt el semmit csak elfogyott a pénz vagy az idő!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest