Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
És a kamera sem meggyőzően jobb, 50Mpx ide vagy oda, annyival nem jobbak a képek, csak a felbontás nőt, a képfeldolgozás nem sokat javult. Talán az S23 Ultra nyújt értékelhető többletet, abban a szenzor is komolyabb, de az meg fél millió "Gazdálkodj okosan játékpénzbe" kerül, előfizetéssel sem sokkal olcsóbb.
De persze az S20FE még más volt, az SoC, a szenzor meg a főkamera is a sima S20-ból érkezet az Exynos és Snapdragon verzió esetében is, lényegében a csúcsmodell picit csonkítva, de nem látványosan. Nem csoda, hogy nincs is házon belül olyan alternatíva, amire erről váltani érdemes. Az S24 pedig még drágább lesz, ez borítékolható. -
Dilikutya
félisten
Én a sima S23-at nem érzem pénzköltésre érdemes mértékű előrelépésnek a snapdragonos S20FE-hez képest. Kamera jobb, meg azon lesz még újabb Android főverzió, de mindennapi használatban szerintem nincs észrevehető különbség. A kisebb kijelző meglepő módon szintén zavar engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest