- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Szerintem ez a vastag káva praktikus. Elfér rajta a Háború és béke 12-es Arial betűtípussal.
-
Vajon már 14-es Android lesz rajta?
-
-
Szerintem ezzel a kialakítással és specifikációval még mindig értelmet veszti ez a modell az A54 mellett .
-
badacsony
őstag
-
Én már csak valaki megmagyarázza, hogy jó lesz ez az Exynos, mert még senki nem vette védelmébe...
-
Dilikutya
félisten
És a kamera sem meggyőzően jobb, 50Mpx ide vagy oda, annyival nem jobbak a képek, csak a felbontás nőt, a képfeldolgozás nem sokat javult. Talán az S23 Ultra nyújt értékelhető többletet, abban a szenzor is komolyabb, de az meg fél millió "Gazdálkodj okosan játékpénzbe" kerül, előfizetéssel sem sokkal olcsóbb.
De persze az S20FE még más volt, az SoC, a szenzor meg a főkamera is a sima S20-ból érkezet az Exynos és Snapdragon verzió esetében is, lényegében a csúcsmodell picit csonkítva, de nem látványosan. Nem csoda, hogy nincs is házon belül olyan alternatíva, amire erről váltani érdemes. Az S24 pedig még drágább lesz, ez borítékolható. -
Dilikutya
félisten
Én a sima S23-at nem érzem pénzköltésre érdemes mértékű előrelépésnek a snapdragonos S20FE-hez képest. Kamera jobb, meg azon lesz még újabb Android főverzió, de mindennapi használatban szerintem nincs észrevehető különbség. A kisebb kijelző meglepő módon szintén zavar engem is.
-
rosieposie
kezdő
A 'Plus' nem minden esetben csak a dimenziókra/akku kapacitásra utal egy-egy mobil esetén, hanem a jobb specifikációkra, mint például SoC, kamera, kijelző stb., és ez a S23 FE esetében is igaz
Míg az eddigi FE mobilok egy watered-down verziója volt az aktuális S szériának, mára már egy felturbózott A szériás lett belőle, mindez azért, mert Samsung ott próbál pénzt megtakarítani ahol csak lehet -
Hát ez így ebben a formában felesleges az A54 mellett.
-
kbyte1024
veterán
Hátha kapnak a fiúk tesztre egy példányt és meglatjuk. A merulesre és a térerő erősségére leszek kíváncsi.
-
batai15
félisten
Maradok az s21fe mellett , utána meg s23 lesz . Készlet kisöprés ez egyértelműen .
-
bollokcs80
Korrektor
Bravó....aztán majd rájönnek, hogy mégse jó és második körben jön ide is Snapival mint a 20?
-
csaba1203
addikt
Szerintem ez egy zsákutca lesz....
A raktáron maradt chip készleteket ugye be kell építeni valamibe bármi áron.
Kíváncsi leszek a célközönségre. -
-
19ati93
senior tag
Miért pont az EU marad ki a snapdragonból?
-
ujvendeg
tag
válasz
rosieposie #4 üzenetére
Értem, értem - de mégis: mitől lenne Plus? Ugye, nem attól, hogy az alaktalanul széles A54-nél két tized mm-el keskenyebb? Szigorúan technikailag nézve silányabb, ugyanis az, hogy pl. az A54 házában 5000 mAh-s akku található, az S23 FE-ben kisebb, miközben pl. 5000 mAh-s akku található a minden irányban lényegesen karcsúbb, és még inkább súlyra jóval könnyebb Sony Xperia 10 V-ben, és ennek korábbi változatában, a 10 IV-ben, az önmagában csak egy számadat, a Sony készenléti ideje 170 óra fölötti, az A54 készenléti ideje alig több mint 100 óra. Nincs semmi plusz - technikai hadova annál inkább: a Sony japán belpiacra gyárt 140 mm magas telefont 5000-es akkuval - ne tessék olyan könnyen hinni a csodálatos mellébeszélésnek, hogy az akku mint húsz dkg fölötti az A54: ebből még a kötőszó sem igaz.
-
rosieposie
kezdő
Samsung Galaxy
S23 FEA54 Plus -
browned
csendes tag
Kár érte, snapis S20 FE-ről jó lett volna erre váltani... de valahogy nagyon nem érzek ingerenciát rá
-
klaya86
őstag
Pont az tetszett anno az s21fe-ben, hogy 1. Snapdragon proci, 2. a műanyag hátlapot leszámítva prémium megjelenés a fém keretnek és a vékony káváknak köszönhetően. Erre kidobnak egy vastag kávás, exynos szutykot S23 fe néven. Nem értem a Samsungot. Nekem már az A54 is gagyi hatású mind anyaghasználatban, mind külsőre, de az még középkategóriában élmegy. De az fe változat elvileg a felső kategória alja, némileg lebutított aktuális S széria. Ehhez képest most ez inkább egy középkategóriás valami lesz egy erősebb procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest