Hivatalosnak tűnő renderképeken a Galaxy S23 FE

Valahol a Galaxy S21 FE és a Galaxy A54 között félúton van külsejét tekintve az új készülék.

Egyre közelebb a megjelenéshez a Samsung Galaxy S23 FE, a kínai hatóságok már megadták az engedélyeket a dél-koreai cégnek az S23 FE árusítására Kínában, és egy új FE kiegészítőről is szivárogtak ki anyagok, melyek szintén arra utalnak, hogy ősszel lesz a következő Samsung termékbemutató. A telefonos FE vonal két éve frissült utoljára a Galaxy S21 FE-vel, idén az S23 FE mellé Buds FE fülhallgatót és két Tab S9 FE táblagépet is várunk. A Slashleaks és a The Tech Outlook jóvoltából pedig hivatalosnak tűnő renderképek is előkerültek az S23 FE-ről, így fekete színben már megnézhető a telefon.

Hirdetés

Az első képek a Galaxy S23 FE-rőlAz első képek a Galaxy S23 FE-ről Az első képek a Galaxy S23 FE-ről (forrás: The Tech Outlook) [+]

A képek egybevágnak azokkal, melyek a kínai TENAA hatósági adatbázisába is felkerültek, megerősítve, hogy az S23 FE inkább hasonlít majd a Galaxy A54-re, mintsem az S23-ra. A készülék 158 x 76,5 x 8,2 milliméteres házat kap majd, benne várhatóan 4370 mAh-s akkumulátorral és a közvetlen elődhöz képest kisebb, 6,3 hüvelykes AMOLED panellel. Miközben az S23 FE megközelíti az S23+ méreteit, előbbin a kijelzőt körülölelő keret állítólag jóval vastagabb lesz.

Ezekkel az ívekkel inkább hasonlít a Galaxy A54-re az új modell, mint az S23-ra
Ezekkel az ívekkel inkább hasonlít a Galaxy A54-re az új modell, mint az S23-ra (forrás: The Tech Outlook) [+]

Jelen állás szerint arról szólnak a pletykák, hogy hardverszinten eltérnek majd az európai és a világ többi részén árult modellek, az öreg kontinens a Samsung saját Exynos 2200-as lapkájával kaphatja meg az S23 FE-t, máshol pedig Snapdragon 8 Gen 1-gyel dobhatják piacra, egységesen 8 GB RAM-mal. A hátlapon 50 megapixeles lehet a főkamera, 12 megapixeles az ultraszéles és 8 megapixeles a teleobjektív, míg az előlapi kamera 10 megapixeles felbontással fotózhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés