- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért az is abszurd, ahogy az emberek az X-en azon sírnak, hogy milyen anticonsumer a gonosz Sony, hogy duplára emelte az árát a Horizon Zero Dawnnak a bejelentés után, miután a játék számos alkalommal le volt árazva ill. Covid idején a Play at home initiative alkalmából ingyen lehetett hozzájutni a játékhoz a Playstation Storeban.
Ezen kívül ha valaki nagyon akarja és picit körülnéz, még mindig meg tudja venni lemezesen a játékot akár újan is 4000 forint környékén. Úgyhogy én teljesen egyetértek ezzel az X poszttal: It is hard for me to feel bad for people when the game has been $9.99 multiple times over the last few years and you, the consumer, chose not to buy it during the dip.
-
Én is olvastam ezeket a kommenteket, valahol nekem is jobban tetszik a kontrasztosabb originál. Néhol olyan túl ködös, homályosabb a remastered, de összességében Aloy olyan szép lett, hogy mindent összevetve szerintem jó lesz. Ha meg színt vissza akarja állítani valaki, PC-re lesz mod rá úgyis
-
Megérkezett az összehasonlító videó is, szerintem jó lesz ez, az arctextúrák meg részletek nagyon szépek!
Horizon Zero Dawn Remastered | Original VS Remaster | Graphics Comparison Trailer ElAnalistaDeBits
#26 bozont A számból veszi ki a szót
-
Ez engem is érdekelne
Egyébként itt van pár plusz infó a PC verzióhoz:
The PC version3 on Windows includes the PlayStation overlay with Trophy support and has its own set of features, such as support for ultra-wide resolutions and the latest performance enhancing technologies like NVIDIA DLSS 3 and AMD FSR 3.1 with frame generation4. We will let our Nixxes partners expand more in a future blog.
Forrás: https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/
Tehát kapunk jobb felskálázó megoldást ill. elvileg ultrawide supportot is. Ha megoldják, hogy az átvezető videók is ultrawideban legyenek renderelve vagy megint lesz hozzá működő mod, ami ezt lehetővé teszik, akkor ez már számomra big win! Ja és persze lesz Dualsense meg tempest audio támogatás is, ami szerintem egy fantasztikus játékot még jobbá tesz majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest