- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. Korábban évente több játékot is vettem, ma már évente ha egy-kettő van, ami érdekel. És azokkal sincs sok időm játszani. Ezért nincs szükségem konzolra
ez tökre érdekes, mert nálam meg pontosan ugyanez volt az indok a PS vásárlása mellett, hogy az az évi néhány játék miatt nem éri meg folyamatosan fenntartani és fejleszteni egy PC-t
munkára, stb-re laptopom van, dokkolóval teljes értékű asztali munkaállomás, de nyilván játszani alkalmatlan
-
Vistaboy
veterán
Nos, engedjétek meg, hogy revideáljam azon álláspontomat, miszerint nem csinálok PSN fiókot a Horizon miatt. Úgy tűnik, feleslegesen aggódtam, nem kellett új klienst telepíteni, mindössze egy online regisztráció kell a Sony oldalán, és elvileg meg is van. Nem kötelező venni semmit PSN Store-ból, és PlayStation konzol sem kell hozzá.
Szóval elnézést a korábbi kirohanásaim miatt, de azt hittem, hogy megint valami ócska klienst kell majd telepíteni, de szerencsére úgy tűnik, tévedtem.
Elsősorban azért gondoltam meg magam, mert - ahogy fentebb írtam - a Horizon az egyik kedvenc játékom, és jó lenne végigvinni újra fullos grafikával. Persze ebben az is szerepet játszik, hogy 10 euróért frissíthetek, 50 eurót biztos nem adnék egy remasterért.
A másik ok, amiért így döntöttem, az a LEGO Horizon játék, ami szintén érdekel, ám sajnos egyelőre megvárok egy akciót, mivel 70 euróba kerül Steam-en, és az már túl sok így egyszerre egy játékra. Ahhoz szintén kötelező lesz a PSN fiók, szóval így már két okom is volt, hogy megcsináljam. Meg hát majd a Stellar Blade is kelleni fog, persze az még odébb lesz, de tuti ahhoz is kelleni fog PSN.
Úgyhogy részemről kíváncsian várom a megjelenést, fizetéskor behúzom a Zero Dawn Remasteredet, a LEGO Horizonnal még várok egy kicsit, hátha lesz majd valami akció Steamen, mert 70 euró egyelőre túl sok érte.
-
-
wjbhbdux
veterán
Nem fejbelövős shooterrel érdemes kezdeni, hanem valami nyugis játékkal, és akkor könnyebben megszokod. A Portal pl nagyon jó az FPS mozgás elsajátítására, vagy TPS-re az Origin előtti Assassins Creedek, Arkham trilógia, amikben nem kell célozni csak jó irányba fordulni és nyomkodni a gombokat.
-
-
cyberkind
félisten
Szerintem Steam-en kívül semmi szükség másra, de már az egy jó kezdeményezés ha mindenkinek csak ellenőrizni kell a sajátja, és a Steam-et használja alapnak, ebbe csatlakozott vissza a nyomorult Uborkaszoft is, de a legjobb az volna, ha csak a Steam-et kérnék mindenhova és mindenhol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest