- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na a TF2-t én elég sokat toltam, azt pont azért nem veszem elő, mert utánaolvasgatva nagyon más ma már.
Amúgy nem halt ki, majdnem 100ezren tolják még mindig naponta.
Szerintem az nagyon fontos a CS-nél, hogy mindenen is fut és aránylag egyszerű a gameplay loop. Easy to learn, hard to master.
-
Bad Pritt
félisten
Köszönöm, ezt vártam már tegnap óta! Oriicra is várni kell, hogy hírt faragjon belőle, rád is várni kell, hogy kommentelj alá, hihetetlen...
Amúgy ígéretes, én főleg arra leszek kíváncsi, miként dolgozzák át és modernizálják a pályákat, illetve nyilván a Steam Deck performance-tól függ, hogy rá fogok-e nézni majd nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legszerencsésebb kiválasztottak már játszhatnak a programmal, a végső változat valamikor nyáron érkezik.
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest