- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
blizzrd #6798 üzenetére
M1, RTL ezen is látszik, és még hangja is van. Sokkal többet sajnos nem kell ezektől várni.
Én ettől sokkal "komolyabb" U7HQ-val szemeztem a jó ára miatt, de nekem élőben megtekintve nem felelt meg. Az alap Samsung-ok sokkal konzisztensebb teljesítményt nyújtanak (betekintési szög, felhősödés, blooming, és sok esetben kontraszt is), persze árban legtöbbször drágábbak, bár holnap lesz Samsung is akciós.
-
Lavar
aktív tag
válasz
blizzrd #6795 üzenetére
Két napja kérdeztem be, nem jött válasz, így szerintem itt senkinek nincs ilyen tv-je/nincs tapasztalat vele.
De az látszik hogy alap, belépőkategória, én azt tudom mondani neked, hogy nézd meg miket lehet kapni 80-ért, (32"-osokat FULL HD felbontással), ezt mérlegelve simán megéri, de sok sikert, hogy tudj venni, mert ahogy néztem a fórumot azért egy páran rárepülnek majd. (Köztük én is, 10+ éves tv-t váltana le, ha sikerül.)
Nyilván nem akkora akció, mint pár éve a 30k-s 4k-s telekomos Thomson tv, de most ennyivel kell beérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest