Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
s_e_n_k_i #7513 üzenetére
Hibázni ott lehet ha nincs róla videó (vagy van de nem nézik meg figyelmesen) és elkezdik cibálni a szalagkábelt anélkül hogy kinyitnák a foglalat gyorszárját aztán jól elszakítják. Én anno a 42-es LG-mnek a kijelzőjét is szétbontottam (mert a fiam megdobta egy játékkal és a fényderítő lapról levált egy kis darab, amitől úgy nézett ki mintha mindig lenne egy légy a kijelzőn, de sikerült a levált maszatot kiszedni, a lapon lévő hiányt meg meg ezüst filccel "javítani"), az egy kicsivel már macerásabb meló volt. De egy hátlapot meg egy panelt lecsavarozni az minimális műszaki érzékkel is simán megy bárkinek. Szóval ha amúgy is lejárt a gari, javíttatni drága lenne és inkább kidobná, akkor már csak az "úgyismindegy" alapon is én bíztatnék mindenkit hogy inkább próbálja meg maga megjavítani. Aztán ha sikerül öröm, ha nem akkor meg legalább mepróbálta
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
s_e_n_k_i #7507 üzenetére
Adtal egy eselyt az amugy is olcsobb marka legolcsobb tipusanak, ami azert harom evig jo volt es most sem az van hogy full doglott. Lehetne akar igy is nezni. Persze vehettel volna kicsit dragabban szinten also polcos lg-t vagy samsungot, mert nyilvan azoknal garantalt az orok elet. Ja nem, azokra sincs ket evnel tobb garancia. na vajon miert
fogyasztoi tarsadalomban az a cel hogy annyit birjanak ki lehetoleg hibamentesen amig tart a gari, minden plusz ev amit gari utan meg elmegy az tervezesi/gyartasi "hiba" eredmenye
-
amugy abbol a 70-bol kb fele a munkadij, ami nagyjabol csavarozast meg szalagkabel kihuzast bedugast jelent. ebay-en vagy alin nem kizart hogy lehetne találni panelt es harmad aron otthon is meg lehetne javitani. -
s_e_n_k_i
tag
válasz
s_e_n_k_i #7490 üzenetére
Na, felvettem a kapcsolatot a szervízzel, és távdiagnózist kértem, mielőtt beviszem a TV-t a belvárosba (ahol nem lehet parkolni a szervíz előtt, azaz 2 emberes + sétás megoldás kellene).
Valószínűleg a HDMI erősítés ment tönkre. Ha csak alaplap cserével megoldható, akkor csak potom 70e Ft körüli összeg lenne. Egy olyan tévéért, amit 3 éve 115e Ft-ért vettem.
Beüzemeltem a NAS-on a DLNA szervert, és kipróbáltam, hogy működik-e hálózatról a lejátszás. Végülis működik, de azért a User Interface eléggé harmatos, hatalmas visszalépés a Kodi-hoz képest.
Kipróbáltam a Plex-et is, de az élvezhetetlen. Szakadozik a kép, aztán kiír valami hibát, hogy elfogyott a memória, és kilép az alkalmazásból. Pedig telefonról tökéletes megy a Plex-es lejátszás.
Ennyit erről a hulladékról. Adtam egy esélyt egy nevesebb kínai márkának, nem kellett volna. -
hunaqua
addikt
válasz
s_e_n_k_i #2633 üzenetére
Pont hasonlót írtam pár napja egy Philips tévéről. Egy Sony ugyan arról tökéletes,az új Philips pedig időnként hasonló hibát produkál mint a Te cuccod,szétesik a kép. Azért is kérdeztem,hogy érdemes lenne cserélni Hisense tévére,de nem jött válasz ezért maradt. Ez szerintem ilyen tuner.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest