- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riicsii123
csendes újonc
Hát szerintem ha van rá pénzed akkor inkább szánj rá többet. Nem rossz tv egyébként de amikor full sötétben filmezek egyszerűen nem tudom a fekete sávokról levenni a szemem. Véletlen vettem meg sajnos én is mert tesztek alapján VA panelesnek ìrták közben meg kiderült hogy ebben a méretben nem az. Előtte egy tcl c655 pro volt nálam. Az 128 ledes volt de nekem jobban bejött. Feketéje sokkal szebb volt. Csak sajnos elromlott és vissza kellet vinni.
-
rainman72
nagyúr
Plus 200e akkor már meg oled.
Az Lg ADS Mini led se tud csodát tenni se kontraszttal se a fekete megjelenítéssel.Blooming is lesz.
Az hogy világosban csodás képe van csak 1 dolog.
Majd ha full sötétben sötét jeleneteknél,felíratos filmeknél is meg lesz a hűha érzés akkor jó tv-t vettél.
Amúgy az Lgnek csak a 9-s sorozat mini led az idén,a Qned913T3 valszeg azt láthattad.Viszont eddig magasabb ára volt mint 1 Hisense olednek,ami annyira nem nagy erény,65s méretben.
75" se olcsó 750e talán,annyiért volt multkor a 77s Samu oled.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
freeland0806
junior tag
Ez igaz az olcsóbb Qled TV-kre is a fent említett márkák közül. Papíron jók, gyakorlatban meg idegesítő problémáik vannak. Akadozás, villódzás, pixelesedés szoftveres bugok stb. Jó tvk lennének pedig ezen hibák nélkül. Viszont nagyon mást meg nem is tudsz választani ebben az árkategóriában, mert mind szemét, kivéve ha hozzáraksz több 10 vagy 100 ezret (ahogy írtad is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest