Új hozzászólás Aktív témák
-
samson
tag
>>Nem tudom mit értesz az internet szabadsága alatt. Egyébként vedd észre, hogy te érvelsz a szűrés mellett, és én a reklámozók önkifejezésének szabadsága mellett
Az internet szabadsaga alatt azt ertem, hogy EN dontom el, hogy milyen informaciora vagyok kivancsi.
A nem kivant informaciokat pedig ha akarom, akkor kiszurom, es ebben ne korlatozzuk senki
ugyanigy:
A reklamozokat se korlatozza senki, nekik is megvan a maguk szabadsaguk. Azt reklamoznak, amit akarnak(nyilvan a megfelelo torvenyi kereteken belul). -
samson
tag
válasz
steveetm #146 üzenetére
>>a szerző ''műve'' egy html file. Azon nem módosítok semmit, úgy jön le ahogy ő megálmodta.
hat nem egeszen.
ha en csinalok egy olyan programot sajat hasznalatra, hogy az indexet kapasbol angol nyelven mutassa, az sem lenne a szerzoi jog megsertese.
ha az index.hu tartalmat vagy mas anyagait felhasznalnam es a sajat nevem alatt adnam el, adnam ki, akkor az mar a szerzoi jog megsertese lenne -
samson
tag
elso lepes: reklamok szurese tilos
masodik lepes: spamek szurese tilos
harmadik lepes mi lesz?
negyedik? -
samson
tag
az index.hu megtekintesehez nem kell regisztralnod magadat, nem kell ''felhasznaloi feltetek''-et vagy barmilyen licence-t vagy EULA-t elfogadnod.
Ez azt jelenti, hogy nem szabtak meg neked, hogy a reklamokat tilos kikapcsolni, azaz: nem jogtalanul hasznalod, ha kikapcsolod a reklamot. Ugyanigy, ha atkapcsolsz a tv-en a reklamrol, akkor az nem jogtalan hasznalat...mivel nem kotottel a csatornaval olyan szerzodest, amiben rogzitve van, hogy a reklamrol nem szabad atkapcsolni.
Mas kerdes az, ha pl az ingyenes webtarhelyen, ahol valamilyen felhasznaloi feltetelek elfogadsz, kikapcsolod a reklamot vmilyen trukkel. Ez jogtalan hasznalat. -
samson
tag
Ja!
Matol kezdve minden reklamot megnezek, elolvasok es meghallgatok.
Es utana meg is rendelem, veszem az adott termeket.
Ha nem tennem, akkor az lopas lenne. -
samson
tag
dshk
jut eszembe, ismered ezt a szamot?
Kalaka: Nalatok laknak allatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest