- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nem baj, ha nem tudod értelmezni a cc/kb jelentését
ha nagyon matekozni akarunk 19 év és 10 hónap, ahonnan felfelé kerekítünk ha már matek, de direkt nem kerekítettem, mondhattam volna így is:
~20 év, de a cc 20 év, kb 20 év is ugyanaz = majdnem 20 év
grafitos tuningokról volt szó, azért volt ez a példa
senki nem vitatta hogy 300-as celeron régebben volt vagy sem
kell még ezen valamit magyarázni?
egyébként nekem is volt 300a-m egy szekérrel, coopermine is
első komolyabb pc-m utóbbival, amikor virágkorát éltemorgyi
akinek 200k a lélektani határ egy vga-ra, az nyugodtan vehet konzolt 300e-ért is
egy vga magában haszontalan tégla, abból mire gép lesz bele lehet lapátolni legalább a dupláját - ha meg a mostani genes amd/intel felhozatalt nézzük még lehet többet is -
én xx-et és ps5-öt is tudtam venni itthon msrp áron, pedig nem törtem magam, csak leadtam a rendelést alzán, aztán vártam pár hónapot -
BITBOYS
addikt
Most elmorzsoltam egy könnycseppet
Imádtam ezt a korszakot a pc világában..
Haverom megvette a pentiumot mert volt rá pénze, én megvettem a celeron 300a-t mert nem és gyakorlatilag ugyanazt kaptam sebességben
Dühöngött és nem hitt a szemének mikor megrángattam a procit 400/450MHz-re és akkor már le is nyomta az ő gépét -
Chaser
legenda
2003-01-13
2022-11-21 - tegnap -
ezért mondtam cc - kb - 23 évet, még nem kerek, de szűk két hónap múlva már igen
az a cerka nem grafitos oc voltYeffy
örülök ha tetszettBaltazár123
teljesen mindegy hogy nézik, évekre lebontva jól járnak
elég egyértelmű, hogy most ők sz_pták be, és nem lesznek olyan negyedévek egy darabig, mint eddig
pöröghetnek a fejükön hisztizve, akkor sem
a piac nagy része betelt - és sokan átmentek konzolra -, és még mindig rengeteg felhalmozott ex-bányász kártya van a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest