- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem baj, ha tévedsz... 2022-2003=19 a matematika mai állása szerint, ami véletlenül sem 23, még akkor sem, ha mindjárt 2023. 1999 óta múlt el 23 év, amikor már 1 éve kint volt a 300A Celeron, de nagy részünk még akkor azt húzkodta, illetve abban az évben már a Coppermine Celeronok érkeztek, 533@800, 566@850 és 600@900 MHz-re húzva. Ja, és egy szóval sem írtam, hogy grafitozni kellett a 300A-t.
Peace!
-
Baltazár123
őstag
Meg az az igazság, hogy nagyon megdrágultak a vgak, infláció ide vagy oda, sőt pont az infláció is egy rákfene most, mert csökkenti az elkölthető pénzemet. Sajnos a bérem nem tud lépést tartani az inflációval. Nagyon nem és a cég mondja, hogy ők nem látják olyan fényesen a jövőt és a progresszíven növekvő profitot sem látják maguk előtt a vezetők, ami megalapozna egy béremelésnek. Ez nem kamu duma a részükről, a főnökök itt elég egyenesek ilyen témában és korrektek. Sajnos pont az ellenkezőjét látják és már azért vért kell izzadni, hogy kb a jelenlegi szinten maradhasson a jövedelmezőség és ha a dolgozok jelentős béremelést akarnának még kikényszeríteni, hát akkor a Magyar leányvállalat menne a levesbe valószínűleg.
Persze lehetne másik munkahelyet keresni, de nekem egyik ismerősöm se arról számol be, hogy hasít a cégük. Valószínűleg nekem rossz az ismeretségem, mert a ksh meg diadalittas jelentések ad folyamatosan
A konzol az biztos, hogy elviszi a vásárlókat. Én is inkább vennék egy ps5-t a series x és ps4 mellé (ps4 helyett), minthogy azt a pénzt vga-ra költsem. ryzen + 1660s (használtan, bányagép, hosszú garival), engem ki fog 4-5 évig szolgálni, mert van konzol.
mondjuk már annyiszor temették a pc-t, most is lesznek vásárlók, csak hát esélyes, hogy az aranykornak vége -
-
Dr. Romano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest