Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mondjuk elavult gépre egy rakás Linux van, amit folyamatosan frissítenek, javítanak és azokat a gépeket még használhatóvá teszi. Nálam itthon az egyik gépben van 4 giga DDR3 ram, egy E5700 Dual Core, egy 128-as SSD meg 2x1 TB HDD. Ez a háttértároló gépem, relatíve ritkán kapcsolom be, erre töltögetem a fontos dolgokat. Debian Bullseye fut rajta XFCE környezettel és még a Firefoxot is viszi, mint a sz*rt (mondjuk ezzel a procival még szép is lenne, ha nem vinné).
De mondok Neked jobbat. KolibriOS. A legkisebb változat 8 mega rammal (ismétlem, 8 mega rammal) elfut. Meg ott van a többi PuppyLinux, ami kifejezetten ilyen őskövület gépekre van kitalálva. És webböngésző is van benne.
-
Gyuri27
félisten
Ó hát persze persze.
Nyilván igazad van.
Aki "szegény" az annyit is ér. Ezt már hallottuk. Meg nem a zsemle kicsi hanem a pofánk nagy. Meg aki nem tudja kifizetni a villanyszámlát az dolgozzon többet.
De elhiheted, hogy sokaknak nincs 80k-ja egy 10 éves gépre. Brand gépet amúgy se ajánlanék ennyiért max a normál méretűt. Mert ha megdöglik benne bármi én leszek a hülye és még kicserélni se nagyon tudom a speckó tápot, lapot, hűtést.
Na mindegy is. Legyen neked igazad.
A csórók dögöljenek meg.
Azt azért ird le hol toltam bárkit is nem támogatott, elavult os felé? Mert pont az ellenkezőjéről van itt szó.
Szöveg értés 0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest