- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Hú, de jó, hogy írod ezt, mert én már megőrültem ettől a problémától. Meg is írtam pár napja a házimozis topikban: [link]
Persze nem jött rá érdemi válasz.
Nekem – ezek szerint – szerencsére pont van egy olyan kábelem, amiből hiányzik a CEC funkció (hogy ez hiba vagy szándékos-e, azt nem tudom, mindenesetre ezt a kábelt az előző Q10-hez, a 4K3D-hez adták), és ha ezzel a kábellel csatlakoztatom a Q10 Pro-t az erősítőhöz, akkor nem jelentkezik ez a hiba. Ezért nem értettem, hogy viszont négy másik HDMI-kábel használatánál, amiket kipróbáltam, azoknál meg mindegyiknél. Szóval mégsem az a négy másik kábel a hibás, hanem abból az egyből, amit még a Pro elődjéhez adtak, pont hiányzik a CEC-képesség, és ezért működik vele hibátlanul minden.Már csak az a kérdés, hogy ha egy teljes értékű, tehát CEC-et is tudó HDMI-kábel használata blokkolni tudja az erősítő és tévé közötti CEC/ARC kapcsolat működését, akkor az egy hardveres hiba-e a Q10 Pro-ban, vagy valami olyasmi, ami firmware-ben javítható?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest