- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Geree
senior tag
Na igen. a boot.ini a Win98-as Primary partíción van, aminek szerintem mindig be kéne töltődni. Még akkor is, ha valamelyik extended partíción a WinXP-t hibernáltam nem?
Boot magic-el próbálkoztam, minden partícióra bemásoltam az ''ntldr''-t + ''boot.ini''-t stb... de mégis mindig azt írja ki, hogy hiányzó ntldr.
Nem akarok 3 windózt újratelepíteni.
Aki tudja hogy lehet megoldani (ha lehet alap windowsban, ha nem akkor BootMagic-el) hogy működjön ez a hibernálás téma... -
Geree
senior tag
Moonman: Mi az, hogy ''ki kell kapcsolni a vinyót''?
Nekem a következő problémám van:
Van 1 PATA vinyó, rajta 4 partíció:
-Win 98 (FAT32) (Boot)
-WinXP (FAT32) (Extended)
-WinXP (NTFS) (Extended)
-Oprendszer nélkül, adatoknak
Amikor hibernálom valamelyik WinXP-t, és újranidítom a gépet, csak a hibenált WinXP-t tölti be, nem jön be a Boot menü, míg ''normális'' rendszerindításnál bejön.
Kérdésem: megoldható-e, hogy másikat indítsak hibernálás alatt (asszem ezt írta Moonman is...)?
Ha igen, hogyan?
Már próbálkoztam PQ Boot Magic-kel is, de mivel kiterjesztett partíció, nem akar elindulni. (Hiányzó NTLDR stb... üzenettel leáll)
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest