- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Escobarcbo #1 üzenetére
Üdv!
Nem indul és mi a baja a gépemnek topikLegközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Escobarcbo
újonc
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy az i7 7700k processzorom 100fokon pörög egyes játékok alatt ezért újra lett pasztázva a processzorom aztán ugyan úgy maradt a hőfok,a tegnapi nap folyamán buheràltam a gépet aztán folyamat elindult majd leállt,elem ki pici várás aztán már képet sem adott,kivettem az egyik ramot működött(hyper x fury 2x8GB kit) két rammal nem ad képet de külön külön rammal igen de ugyan úgy 100fokos a processzorom(nem tartja,90fok felett van állandóan) a processzor hűtő csont hideget tol ki meg maga a hűtő is csont hideg.
zero infinity freeflow+ processzor hűtőm van
Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest