- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Up?
-
nofene
aktív tag
NoLF: Köszönöm és tudom ,h nem is kell csak vmi irányárakat akartam látni
, köszi
hmhm: Úgy gondolom, h külön-külön hamarabb túladhatok rajta mint egybe úgyhogy valszeg menni fog külön is de mint mondtam az eladás majd csak egy hónap múlva várható.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
kb árak sztem:
31k
15k
8k
9k
6k
7k
szumma 76k
de nekem nem kell -
nofene
aktív tag
Nnna nem igaz, h nem tudtok mondani egy kb. árat a cuccokra...
-
nofene
aktív tag
Mai utsó UP!
-
nofene
aktív tag
Fel!
-
nofene
aktív tag
Legyen meg a mai első UP!
-
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Szóval az alábbi elemeket kéne beárazni, mivel mostanában gőzöm sincs a hardverárak hollétéről...
Igazság szerint laptopot szeretnék venni, és mivel az asztalira nincs szükségem így az abból befolyó összeget is beleölném, de ha nem tudom vmi normális áron eladni akkor marad és mellé veszek egy gyengébb notit. Ja és mielőtt letámadnátok, ez csak ismerkedés az árakkal maga az eladás 1 hónap múlva várható.
Előre is köszönet minden segítőkész embernek!
AMD Athlon 64 3000+ (E3 Venice):
ADA3000DAA4BP
YBBLE 0524DPBW
Q337656F51715
Uzsz-től származik a proci így gari már nincs rá, természetesen én vállalok egy hetet.
Tuning: én 265-ös FSB (2385MHz) mellett használom 1.45V-on, így is nagyon hűvös marad a proci 35fok körül eddig 41 fok volt a legtöbb amit sikerült kicsikarni belőle nyáron.
Hűtőként egy gyári 3000+-os hűtő van hozzá; halk, szép, jó
ASRock 939A8X-M: [link]
Íme egy tesztecske a lapról ahol szépet és jót írnak róla: [link]
Nekem nagyon bevált: stabil, gyors, nagyon jó kis lap, megy a CnQ tuning mellett is. Doboz, kábelek, CD-k, mifenék hiánytalanul megvannak hozzá. A lap még garis szeptemberig, LuckyL kollégától származik így nála.
2x256MB DDR400, Hynix D43: gari nincs én persze adok, megy 500MHz fölött is szépen.
---
Hitachi Deskstar 7k250 80GB (HDS722580VLSA80): Csodás kis SATA vinyó, gari már nincs, eddig semmi bajom nem volt vele, gyors, nagyon megbízható, rendkívül halk és hűvös.
Aerocool S202: [link] gari nincs, szép, karcmentes állapot, az enyém szürke ellentétben a linken szereplő feketével.
És végül a nagyöreg:
AOpen FSP350-60PN(PF): [link] , 350W-s passzív PFC-s táp, elképzelhetetlenül halk, 12 centis venti (ami 4 színben világít, anno még Viktor77-től vettem, ez a táp a világok végezetéig működni fog...
Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest