-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
válasz
curtis2 #1042 üzenetére
50k-ból igazándiból csak használba gondolkodhatsz, vagy akkor már átmész a low-end-ről gagyira. Gondolom azt meg nem szeretnéd
Ajánlom neked az apróhírdetéses oldalakat, vagy esetleg a hifis magazinok valamelyikét. De ott a Bazár is. Próba cseresznye. Ha kinézel valami típust, nagyjából szerintem tudunk rá mondani valamit
Viszont egy dolgot mindig be kell tartanod. Csak próba után megvenni, az össze potit lepróbálni, hogy nem recseg-e, kapcsolókat kipróbálni, esztétikailag megnézni. És utána jöhet az, hogy tetszik-e a hangja -
pweisz
senior tag
válasz
curtis2 #1042 üzenetére
Szerintem is használtban lehet megfelelőt találni, néha elég jutányos áron vannak. Csak hát a használt azért mindig valamennyire lutri, mennyire vannak a dolgok elfáradva benne, amit esetleg elsőre nem veszel észre, vagy nem is lehet észrevenni, csak egyszer megadja magát. Valami használt erősítőt énis már régebb óta tervezek beszerezni, de még nem jutottam el a megvalósításig.
-
commanDOS
senior tag
válasz
curtis2 #1040 üzenetére
Én egyre inkább úgy gondolom, hogy nem az 50k a kevés, hanem ezt az összeget összeegyeztetni a hangzásbeli meg esztétikai igényeiddel. (énis ennyit szánok rá)
AV planetnél most néztem Pio a-209-es erősítőt sz.tem igen baráti áron (41 880-2094 diákkedvezmény), és ingyen házhoz is hozzák, de sajna nemtok ennyit rászánni, mert akkor olcsób hangfalat kell venni és még ez a 30 ezres kategória is elég necces.
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
Én úgy tudom, hogy egyes dvd-lejátszók (nem csak DivX-esek) nem szeretik a VBR-es mp3-at. Én kipróbáltam és az enyém lejátsza.
A Yamadáról nem tudok mit mondani, mivel nem ismerem. Viszont az nem szimpatikus, hogy egy nagy cég neve mögé próbál elbújni ... Yamaha - Yamada. De ez már egyéni vélemény.
Utánanézek a 6700-asnak, most nem tudok róla mit írni. -
Thunder78
őstag
A Pio 470-est már ne nagyon keresd, asszem megszüntették, helyette 2750-es van. Viszont nem biztos, hogy mindenáron ebben az árkategóriában kell keresgélned.
Ajánlom figyelmedbe a Siltex DV967-est. Ugyanaz a MediaTek chipset van benne, mint a Yamaha S-550-be. Játszik mindtnféle MP3-at (VBR-t is), DivX-eket is gond nélkül nyomja, firmware frissítés nélkül kezeli az SRT feliratokat. DVD-ről is játszik MP3-at, képet, DivX-et egyaránt. Cdlejátszóként is funkcionál.
Nem egy überfasza kategória audiofil szemmel, de szerintem a Te rendszeredbe tökéletesen beleillik és 15-20 között lehet hozzájutni újonnan.
A többi olcsó márkát nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest