- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Monya78 #50586 üzenetére
Pedig nagyon jó kis doboz az a jpw, a tdl pedig a leggyöngébb a három közül (de az is jobb, mint az általad említettek, amik közül a ca a legjobb).
Ezek az olcsó újak nagyon messze vannak a jótól, mindenképp érdemesebb a használtak között keresgélni, anyagilag és hangilag is jobban jársz. -
törölt tag
válasz
Monya78 #47699 üzenetére
Genius 1250B: A kinézete alapján azt hiszem hallottam egy ismerősnél ezeket. Szerinte jó dobozok, mert "cüccüg" és "büffög". Szerintem "csörög" és "kong". Egyetlen előnye, h aktív és ezért költséghatékony. Nem követtem, h mi a cél vele, de skype-ra mondjuk tökéletes és munka közben például netrádiót hallgatni. Arra, hogy leülj elé és zenét hallgass rajta, szerintem nem jó. Ha van erősítőd már és helyed, akkor jobban járnál valami passzív, kisméretű, használt dobozokkal. Ha most nincs, akkor várj picit, ne kapkodd el a vételt.
-
MasterMark
titán
válasz
Monya78 #47691 üzenetére
Hmm, most hogy mondod nem is rossz ötlet. Nekem is kellene már valami ide az asztalra, és a HM erősítőn van AB hangfalnak hely, úgyhogy lehet én is nézek valami nagyon olcsót ide.
Sőt most jut eszembe, hogy van is a régi Midiland-omból még kis hangszóró. Akkor csak kábel kell, ami meg marad majd, ha veszek a surroundjaimnak rendes kábelt. Szóval köszi az ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest