- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
Ilyesmi 20-25eFt-os árban általában Canton Karatokat szoktam ajánlani, azokat tartom legtöbbre az általános kínálatból, most épp külön nincs, csak HM erősítővel, de hátha külön is megkapható, bár lehet a Karat 300 már nagy lenne számodra.
Illetve mindenképp figyelmet érdemel ez az aktív Sony SA- H7900 Elektrostatic 40eFt-ért, kuriózum, ritkaság, valaki igazán kipróbálhatná.
-
shalafi66
veterán
Az a német ATL nem esélytelen, legalább a mélyhangszóró jó. Csak egy baj van vele (kettő), mintha a mély alatt egy reflexnyílás volna, az például ekkora térfogat és ilyen hangszóró mellett biztosan gond, a másik a magas, ami nem vifa, de legalább süllyesztett. A harmadik meg a hangváltó. Ki tudja, mit csináltak vele, akkoriban nem volt nagy divat korrekt szűrőket tervezni a hangszórókészlethez, ezt legalább ellenőrizni kellene.
(#71250) dgyuri0123
Alapból 50 000,-es biztosítással lehet küldeni. Hogy aztán bizonyítható-e a sérülés oka... Ha eltűnik, az biztos, de olyan tényleg nagyon ritkán van, ma már szinte nincs is belföldi könyvelt küldeménynél. -
krichd1
addikt
Szia. Ennyiért kaphatsz valamivel jobb hangdobozokat is, például Celestion DL-6, ATL 701 pro.
-
Dorian
félisten
Legutóbb ha jól tudom a kicsi 55 volt, a nagy 100.
De most, hogy ilyen káosz van a gyártásban meg termékpalettában, passzolom a dolgot. Lehet, hogy a jelenlegi nagy meg is szűnik, mert vmi alkatrészt már nem tud elég jó minőségben beszerezni hozzá, szóval most elég képlékenyek a dolgok. A kicsi meg erősebb lesz vmivel, ha jól emlékszem 8Ohmon 2x15W helyett 2x20, 4Ohmon meg 2x30. A legtöbb lakószobába átlagos érzékenységű hangfalakkal ez bőven elegendő.
Csupán a Wattszámból semmilyen következtetés nem vonható le, a Denon 4520-nál (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2 csat. meghajtva 150 W) a kicsi, 2x15W-os erősítő is annyival dinamikusabb és pontosabb volt, főleg mélyekben... A mostani 8Ohm-2x45W-os nagyot meg alig tudtam felhangosítani.Én a vásárlással megvárnám (személy szerint meg is fogom) amíg teljesen letisztul és kikristályosodik a termékpaletta.
-
Mezga Aladár
veterán
-
-
krichd1
addikt
Nekem is volt régebben X-Fi HD USB-m, semmilyen zajt nem szedett USB-ről, pedig csak gyári kábeléről használtam, semmi extra külső táp vagy ilyesmi. Asztali gépről sem, laptopról sem. Itt szerintem az alaplap lesz a vétkes.
(#57602) EQMontoya: Ez is jó ötlet, az Y USB kábel nem olyan drága, viszont egy jó külső táp már nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest