Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
HRG= Bennet.
Parkman faterja álomvilágban hokizik.Peter faterja meg a menyben hokizik.Az új szereplő meg zseb-hokizik.
Peter muterja nem hinném hogy sok vizet zavarna (bár manipulálni aztán tud).
Lehet hogy Monikából lesz az a képregényes igazságosztó,amit Micahhh mutatott s ami eléget.
Te rájösz, hogy befele is tudsz nézni és elveszel magadban.Bolondember rájön,hogy nem is bolond és indul a parlamenti választásokon. Én megfejtem a macskák nyávogását,de ezért életem végéig mnekülnöm kell előlük.A menekülés ideje alatt a "Tehén egy trükkös állatt,de én megfejtem!" feliratú pólókból próbálok megélni.
Na asszem ennyi lesz.Ha kihagytam valakit szólj. -
Arnold2
őstag
válasz
bolondember #1648 üzenetére
Ő volt Uhura?!? Nem tudtam hogy honnan olyan rohadt ismerős...
Amúgy Ali Larter nekem is bejövös(Niki/Jessica). -
Arnold2
őstag
Apám,hogy ti milyen finnyásak vagytok...
Más:
Akkor most a következő rész lesz az évadzáró,vagy jövőre folytatják (vaagy egyáltalán nem folytatják)? -
Arnold2
őstag
válasz
brownus #1463 üzenetére
Mindegy,hagyjuk. Az a lényeg, hogy nektek bejön. Nekem ez az utolsó rész már sok volt,hogy minden mindenkivel,meg a sablonhegyek...Szóra sem érdemes.
Hál Istennek ott van még a jó öreg Dr. House,egy két potya sorozat, SG:A s még két amerikai rajzfilm,amit elég kevesen ismernek idehaza.U.i: az öt most az utca neve,vagy hogy öten vannak az utcáról,vagy csak 5 ötcát imsernek a nyolc ker-ből?!
-
Arnold2
őstag
válasz
ngabor2 #1457 üzenetére
így van.Eddig kb. olyan 6-7 sorozatot néztem.Ma ez már olyan 3-4 (ebből kettő rajzfilm).
Meg még van egy két dolog ami betette nálam az ajtót ennél a sorozatnál,de kifejteni már nem fogom itt, mert kb olyen lennék, mit egy öngyilkosjelölt MSZPs (egy éljen GYF táblával) Viktor egyik nagygyűlésén.brownus:jösz te még az én utcámba...Ill. most már én is leszarom.
-
Arnold2
őstag
-1 Heroes néző.
(Ugyan ilyen szarkavarás miatt sem nézem a Lostot tovább. Deletefolder E:\SorozatokHeroes)
Elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest