- Kínosan környezettudatos a HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
Ben96
tag
Egy 2.4 Ghz-es celeronom volt Abit AI7-es alaplapon, ezt cseréltem le egy Socket 478-as 3.0 Ghz-es Prescottra. Beraktam, indítottam, bios elenőriz, rendben, indít és ott van elöttem a desktop 4 biten 800*600-as felbontásban és kéri az ethernetport driveerét. Felbontást felnyomni nem lehet. Először a videokari driveot akartam felnyomni, egy gamestaros lemezmellékletről/az ehaviról/, megtettem, újraindít, semmi. Nem indul sem normálban, sem csökkentett módban. Rengeteget szenvedtem a renszerrel ami fenn volt, de úgytűnik keresztet vethetek rá ha már csökkentettben sem indul. Két fájlt nem talál aztán lefagy. Az AI7-esnek firmwire frissítés kell Prescotthoz, ezt tudom, de ez már megtörtént. Azt gondoltam a procit kicserélni annyi lessz mint pölö plussz memóriát rakni a gépbe. Valakinek van ötlete mi történhetett?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest