- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
pschio
őstag
oke de a legjobb lenne ha irnad nekem a linket koszi!:pschio
-
pschio
őstag
hat ez nem igaz letoltottem fe akarom rakni erre azt irja ki hogy mert magyar win2k-m van ezert nem tezsi fel magat hat basszak meg miaz hogy a nyelv miatt nem rakhatom fel ekkora baomsagot ahhhhhhhhh rohadt eletbe!
-
pschio
őstag
de bizony virus a ludas minden tunet stimmel amit leirtam a leirt linkekben toltom a patchet koszi:pschio
-
pschio
őstag
jaj bocsanat rossz topikba raktam nem figyeltem oda hogy hol nyitom miutan olvastam a cikket elnezest mindenkitol!
-
pschio
őstag
ja es win2k van fenn sp3mal
-
pschio
őstag
ez az svc host folyton kiakad de nem tudom miert csak azt tudom hogy a javas oldalakat hibasan tolti be miatta es a vagolap copy paste dologba is van beleszolas pl hiaba nyomom neki hogy masolas egy weboldalon kilyelolt szovegre beilleszteni mar nem lehet sehova forditva mukodik megirt levelet pl freemailbe tudok illeszteni. de pl cimzettet valasztani mar nem tudok mia francert teszi ezt? es mit kene feltennem? 1300as duronom van abit kr7a-ban 384mb ddr rammal ninc shuzva semmi csak a memoriak egy kicst de minden mas megy rendesen. semmi nem fagy ki! koszi elore is:pschio
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest