- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
pschio
őstag
oke de a legjobb lenne ha irnad nekem a linket koszi!:pschio
-
X-COM
nagyúr
hát a magyar peccset rakd fel :F
-
pschio
őstag
hat ez nem igaz letoltottem fe akarom rakni erre azt irja ki hogy mert magyar win2k-m van ezert nem tezsi fel magat hat basszak meg miaz hogy a nyelv miatt nem rakhatom fel ekkora baomsagot ahhhhhhhhh rohadt eletbe!
-
pschio
őstag
de bizony virus a ludas minden tunet stimmel amit leirtam a leirt linkekben toltom a patchet koszi:pschio
-
mura81
senior tag
nekem nem a vírus okozott ilyen hibát hanem a Microfos Messenger rendszer!!! Azt kell leölni és utána tökéletesen megszűnik a gond az svchost.exe-vel
-
pschio
őstag
jaj bocsanat rossz topikba raktam nem figyeltem oda hogy hol nyitom miutan olvastam a cikket elnezest mindenkitol!
-
pschio
őstag
ja es win2k van fenn sp3mal
-
pschio
őstag
ez az svc host folyton kiakad de nem tudom miert csak azt tudom hogy a javas oldalakat hibasan tolti be miatta es a vagolap copy paste dologba is van beleszolas pl hiaba nyomom neki hogy masolas egy weboldalon kilyelolt szovegre beilleszteni mar nem lehet sehova forditva mukodik megirt levelet pl freemailbe tudok illeszteni. de pl cimzettet valasztani mar nem tudok mia francert teszi ezt? es mit kene feltennem? 1300as duronom van abit kr7a-ban 384mb ddr rammal ninc shuzva semmi csak a memoriak egy kicst de minden mas megy rendesen. semmi nem fagy ki! koszi elore is:pschio
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged