- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahinátor
tag
Sziasztok!
Előszőr is minden segítséget, ötletet köszönök!
A monitort sikerült megcsinálniműködik megint tökéletesen. Továbbra is mindenkinek ajálani tudom, olcsón lehet megszerzni, igaz használtan, de szerintem a minősége finoman szólva is jó!
Utánajárkálás és kisebb kutató munka eredményeként sikerült megtalálnom azt a helyet ahová közvetlen behozzák ezeket a monitorokat pl Svájc-ból. Elvittem oda a monitorm és érdeklődtem, hogy nem tudnának e nézni nekem ilyen tekercset. Mondta a ''monitoros'' emberke, hogy biztos van, sőt egyből hozott egy ugyan ilyen panelt. Az egészben a legkomolyabb, hogy szétszedte a monitorom, kicserélte az alkatrészt, műszerrel levizsgálta, kitakarította, beállított mindent frankóra. Egy korrekt ember
Ezek után csak kiröhögni tudom azt a szervízt ahol kb 10.000-ot mondtak és abszolút nem tudtak biztosat mondani.
16000-ért veszek hasonló, 20000-ért ugyan ilyen monitort 1év garival... -
BitRaider
csendes tag
Szia!
Ha valóban az a helyzet amit leírtál, h. egy vasmag kipottyant a tekercsből ,és nem törött el akkor visszahelyezhető. Ezek a vasmagok általában hangolható formátumúak, tehát keress olyan ragasztót, ami viszonylag szilárd, ellenben nem tapad a fémhez. Ha ilyennel beragasztod, akkor száradás után a vasmag külsején lévő menetezés miatt egy csavarhúzóval állítani lehet az induktivitást. Ha nem hangolható verzió, akkor valami ragaccsal fel kell ragasztani egy műanyag vagy fém vacakra a vasmagot, és berakni a tekercsbe, bekapcsolt állapotban megnézni, hogy hol van a megfelelő helyzete, és pontosan oda visszaragasztani.
Szervizek azért kérnek érte sokat, mert előfordul, hogy hangolni kell a rezgőkört, és az bizony nem feltétlenül egy 10 perces művelet.
Amit figyelmedbe ajánlok: A monitor képcsövének környékét messze kerüld el, a gyorsító feszültség kb 30kV! -
misran
tag
Valami TV szerelő szakinak mutattad már? Kezd elegem lenni hogy filléres alkatrészek hibája miatt kell vagyonokért ''megbonthatatlan'' részalkatrészeket vásárolni. így jártam a Sony MD-mel is. Egy rohadt nyomtatott kábelpár elpattant, kb. 2 HUF az ára, de 30e.-ért kéne új fejet rendelnem.
Na, bocs hogy elkanyarodtunk, szóval ha csak a vasmag esett ki, szerintem valami szaki meg tudja csinálni. Persze szigorúan csak úgy hogy nézheted. Nem azért mert perverz vagy, hanem mert legközelebb Te csinálod meg amikor részegen kászálódtok ki a kocsiból LAN-parti előtt...) bocs
Üdv, -
Mahinátor
tag
Hi!
Sajna még mindig nem jó a monitor.
Érdeklődtem jópár elektronikai boltban, ilyen ''tekercs'' után, de nincs sehol és nem is tudnak szerzni.Valakinek nincs esetleg ötlete, hogy hol lehetne beszerzni?
Érdeklődtem monitor szervízekben is, de azt mondták, hogy nem valószínü, hogy meg tudják szerelni, ha mégis akkor meg elég dúrva árat mondtak....
Azért továbbra is probálkozok.
Ha valakinek van bármi ötlete, ne kíméljen!
Bye -
kisninja
őstag
szerinet ha visza pilanat ragasztozd akor jó lesz az csak egy vasmag
de kérdez meg egy szerelöt is
én szó nélkül visszaraknám föleg ha nem törött de ha az is volna ....le van sza*va
[Szerkesztve] -
Mahinátor
tag
Fejlemények!
Sikerült szétszedni a monitort!
Ugy néz ki egy tegercs ''magja'' esett ''ki''.
Ez van a vasmagon: TM25668104
Ez cserélhető? Elképzelhető, ha ez ki lesz cserélve akkor ok?
Esetleg ha vissza varázsolnánk a vasmagot a helyére akkor ok? Vagy ne is probálkozzunk ilyennel? -
Mahinátor
tag
Senki?
-
Mahinátor
tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 447Xpro monitorom, már elég rég megvan, nagyon frankó kis monitor. A probléma:
Kb 1 órája a kocsiban ''felborult'' azota valami ''csuszkál benne, nem merem bekapcsolni, félek hogy abszolút tönkremegy!
Kiszedtem a két csavart amit találtam, de egyelőre nem tudjuk szétszedni.
Hogy kéne? Hol vann rajta/benne valami pattent?
Mi szállhatot el benne?
Légyszí segítsetek! Össze állt a hálóparty és most szop*s van:
Előre is köszi!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged