- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmy
csendes tag
Senkinek nincs tiptye?
-
Zimmy
csendes tag
Az alaplap Asus A7N8X-X, Barton 2500-zal. Üzemszerűen 3200-on működött, de ha visszavettem alapfrekire, akkor is fagyott. A hűtésre én is tippeltem, de azért vetettem el, mert 1 perc használat után se indult újra, tehát nem melegedhetett.
Egyébként már ezen túl vagyok, a téma az, hogy mit lehet csinálni egy olyan kártyával, amit nem lát a flash progi? Valamilyen editorral esetleg bele lehet turkálni, resetelni, hogy újra feltehessek egy biost?
Az atiflash meg a flashrom is már az információ lekérésnél (-i paraméter) elhal. Ha van mellette másik PCI kártya, az XP viszont felismeri, hogy ez egy Radeon, csak rosszul. -
Zimmy
csendes tag
A jelenség akkor jelentkezett, amikor betettük ezt a kártyát és néha le is fagyott, extrább játékoknál. Ja és mot egy sima Geforce-szal nem csinálja...
Most az a helyzet, hogy nem sikerült semmilyen módon ''megflesselni'', egyszerűen nem látja a flash progi a kártyát
[Szerkesztve] -
Zimmy
csendes tag
Hahó!
-
Zimmy
csendes tag
Bad Sector: OK, megtaláltam a CD letöltést!
-
Zimmy
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
A régi biost lementettem, de nem tudom visszatölteni, mert nem bootol floppyról, ill. az atiflash nem is látja a kártyát. Most letöltöttem a flashrom-ot, azzal is megpróbálom.
Cactus: a flashelés előtt a gép úgy viselkedett, hogy bármilyen kevés használat után (aXXon: ebből gondolom, hogy nem a melegedés okozta), nem volt hajlandó újraindulni, csak 5-10 perc várakozás után.
Petya25: mi volt az a durvább progi, amivel sikerült feltölteni?
Comm: a kari Suma Platinum Radeon 9500pro, eredeti ATI ventivel.
Bad Sector: köszi a techpowerup.com linket, letöltöttem onnan az eredeti biost, de ezt a CD-re irható verziót nem találtam. Pontosabban meg tudod mondani? -
Zimmy
csendes tag
Sziasztok!
A következő történt: van egy 9500pro kártyám és fagyogatott, ill. csak 5-10 perc várakozás után volt hajlandó újraindulni. Gondoltam, lecserélem rajta a biost. Letöltöttem a vganfo.uw.hu-n található legjobb biost és elolvastam az okosságokat rajta.
A frissités után egyszer még bejött egy zavaros kép, később már nem indult, a monitor nem kap jelet. Próbáltam (ahogy irva van) floppyról bútolva visszatölteni a régi biost, de nem jut el a bútolásig sem.
Akkor raktam mellé egy pci vga kártyát. Itt az az érdekes jelenség, hogy az XP felismeri, hogy van benne egy agp-s kártya is (igaz, hogy 9500TX (sic!)-nek), de az atiflash program nem látja a kártyát, még az infot se lehet lekérdezni.
Mit lehet ilyenkor csinálni (a kuka helyett, plz.) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest