- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
abit22
csendes tag
Van nekem két gépem az egyik egy P4 1,6Ghz proci Abit SR-7 8X alaplappal 768 DDR-rammal, Geforce Fx5200-vel(128 bit-es) és szaggat rajta közepes grafikán a Battlefield 1942. A másik gép egy régi P3-as Abit BD6 2.0 alaplappal 256 SD rammal és Geforce 2mx400 32MB azon közepes grafikán nem szaggat.
EZ HOGY LEHET -
Balage85
tag
Hali!
Lenne 1 kis problémám, remélem tudtok segíteni.
Amikor bekapcsolom a gépem, egyszerűen nem indul.
Csak úgy hajlandó, ha kikapcsolom és utána rögtön újra bekapcsolom.
Nemtom hogy mi lehet a probléma, a proci nincs húzva.
A házat nemrég cseréltem le, eddig 300 W alatti volt a táp, asszem 250 W-os, most 300 W-os.
A konfigom:
Abit BF6, P3 550 MHz, 256 MB ram, GeForce 4 MX440, Maxtor 80 GB
Sztem a többi nem lényeges.
Aki tud segítsen PLS! -
DukeFX
tag
Sípolás vagy ilyesmi??? Semmi???
-
Suliro
senior tag
Próbáld ki! Szerintem táp.
[Szerkesztve] -
El-Greco
csendes tag
Hello!
Kéne 1 kis segítség.
ic7 alaplap 3 ghz prescott 2x512 ram 480w thermaltake táp 6800 gt.
Bekapcsolás után alap lap beindul kerreg a winyó de nincs kép a monitoron ja (monitor bekapcsolva) összes alkatrész kiprobálva másik gépben minden ok.
Gondoltam alaplap szereztem új lapot átpakoltam a cuccokat erre ugyan azt csinálja.
Már csak a táp és a proci nem lett kiprobálva lehet , hogy valamelyik a kettö közül a hibás?
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest