Hirdetés
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
-
pontevin
csendes tag
Sziasztok,
Gyors kérdésem lenne, érdekes, hogy a nekem fontos kritériumok alapján nem nagyon lehet sehol keresni.
1., Vannak régebbi gépeim ház nélkül. Majdnem minden mindegy, de olyat szeretnék, amibe nem kell csavarozni az alaplapot - és lehetőleg a bővítőkártyák és a meghajtók szerelése is könnyű, "tool-free". Mindezt persze olcsón. Nincs egy tippetek?
2. A futó gépembe szeretnék egy 12cm-es halk házventit, olyat amit az alaplap szabályoz. Mit ajánlanátok, lehet a közép-felső kategóriából is.
----
És persze Mo-n könnyen beszerezhető megoldások érdekelnek. Higyjétek el, sok-sok üzlet katalógusátm webshopok kínálatát végigböngésztem, egyértelmű választ sehol sem találtam. (Lehet, kapkodtam?)
Kösz mindenkinek, aki megdob egy tippel,
p.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest