Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
-
pontevin
csendes tag
Sziasztok,
Gyors kérdésem lenne, érdekes, hogy a nekem fontos kritériumok alapján nem nagyon lehet sehol keresni.
1., Vannak régebbi gépeim ház nélkül. Majdnem minden mindegy, de olyat szeretnék, amibe nem kell csavarozni az alaplapot - és lehetőleg a bővítőkártyák és a meghajtók szerelése is könnyű, "tool-free". Mindezt persze olcsón. Nincs egy tippetek?
2. A futó gépembe szeretnék egy 12cm-es halk házventit, olyat amit az alaplap szabályoz. Mit ajánlanátok, lehet a közép-felső kategóriából is.
----
És persze Mo-n könnyen beszerezhető megoldások érdekelnek. Higyjétek el, sok-sok üzlet katalógusátm webshopok kínálatát végigböngésztem, egyértelmű választ sehol sem találtam. (Lehet, kapkodtam?)
Kösz mindenkinek, aki megdob egy tippel,
p.
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest