Aktív témák
-
LoRaK
csendes tag
Első összerakáskor egy darabig jó volt, de egy idő után elkezdett kikapcsolgatni (azóta sem találtam egyértelmű kiváltóokot). Miután levettem a sebességet 1600-ra, újra tünetmentes volt egy ideig, de aztán megint kikapcsolt.
Volt, hogy újrabekapcsolás után rögtön megint kiment, volt, hogy egy darabig futott, szóval változó.Egy hete 1500-on megy, eddig 2x kapcsolt ki.Igyekeztem, megtalálni a hibát, ezért a lapon és procin kívül MINDENT cseréltem már, de a hiba maradt.
megjegyzések:
-Miután kikapcsol, ugyanazt a jelenséget produkálta, mint áramtalanítás, ill. hard-off után:elfelejti, ha az indítás biosban jelszóra van állítva (jelszóra indul) és csak power gombbal megy.
-2 táppal próbáltam, mindkettő 400W.
-hőmérsékletek sem bios, sem szoftver(Winbond HM) szerint nme különösebben magasak.
Ha valaki tud, adjon ötletet, mit csináljak.
Nem egy helyen vettem a kettőt és mivel nem tudom biztosan, mi a hibás, szervízdíjat kéne fizetni. Ha egy mód van rá ezt szeretném elkerülni.
Előre is kösz. LoRaK
Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest