- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
otvos
csendes tag
Segítséget kérnék egy nagyon fontos és sűrgős dologban, remélem jó helyen kérdezősködöm. A problémám az lenne, hogy a gépem hűtése sajnos már nem igazán kielégítő, olyannnyira, hogy nem képes a 2,8GHz -es procit lehőteni megterhelés mellett 70 fok alá. Először arra gyanakodtam hogy a proci gyári hőtése mondta fel a szolgálatot, de aztán egy alapos takarítás után rendbejött, de egy idő után a por eltávolítása sem volt elegendő a hűtés hatásfokának javítására. Ezért tanácsot kértem egy szakboltban, hogy mi lenne a teendő, és ott plusz hűtőventillátorok beszerelését ajánlották, mivel erősebb procihűtőt nem tudtak adni erre a régi alaplapra. Egyébként az alaplapom egy Abit IS7 E2 -es Celeron procilva és gyári hűtéssel. Valószínűnek tartom hogy a javasolt plusz hűtés jót tenne a gépnek, de szerintem a chipszetre is kellene hűtő, mivel az sem valami hideg a kikapcsolás után. A kérdésem az lenne hogy az alaplap (vagy a ház) melyik részét lenne érdemesebb hűteni? A chipszetet vagy a meleg levegő kivezetése a fontosabb, esetleg mindkét megoldás szükséges? És ha kell a plusz hűtés akkor azt milyen módon lehet beszerelni. Tanácsokat, ötleteket, tippeket minden formában elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flint 2 OFF topik
- Renault, Dacia topik
- YouTube
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest