- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Értem és ez nagyon szuper, de az előbb említett hibámat az sem fogja kijavítani, ha az általad említett harmadik helyre is beírom a problémámat. Moderátort kell hívni, vagy más egyéb megoldások, de a kioktatásra sajnos nem vagyok most nagyon fogékony, akármennyire is igazad van. Először fordult elő ez a probléma velem. Mea culpa.
És nem szeretném tovább off topicolni a fórumot, ahogy szerintem te se tedd, mert ÁSZF III./10./9. Ha már a szabályoknál tartunk. -
SecRS
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az erre figyelmeztető off-topicokkal is szép mennyiségű plusz hozzászólást lehet termelni (mintha amúgy ez lenne a célom, vagy bárkinek is). Ha egy moderátor nehezményezi,- kitörli az egyiket és nekem azzal nem lesz semmi bajom. A hatékonyság kedvéért két helyre írtam be (az egyik topic aktívabb volt az utóbbi időben, mint a másik).
Btw ennyi idő alatt, míg linkeket másoltál, esetleg még segíthettél is volna, így a másik hsz-m okafogyottá vált volna.
De azért köszönöm. Érdekes információ volt. -
SecRS
tag
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nagyjából a topic témájába vág. Nemrég szembesültem azzal a hibával, hogy az SSD-re telepített Windows bizonyos boot partíciókat az egyik HDD-re pakolta, tehát ha a HDD nincs a gépben nem bootol be. Épp emiatt újratelepítettem a Windows 10 Pro 1506-os buildet, ha minden igaz és most már úgy, hogy csak az SSD volt bedugva telepítéskor. Még arra is figyeltem, hogy a BIOS-ban (MSI Z170-A Pro) a Windows 8.1/10 WHQL be legyen kapcsolva és úgy telepítsem fel. A windows fel is települt szépen, DE:
Eredetileg a bekapcsolástól az asztalig 22-23 másodperc telt el, viszont mióta újratelepítettem ez az idő kb. 33-35 másodperc, holott szűzebb a rendszer, mint azelőtt. Probáltam már mindenféle energiagazdálkodási beállításokat, hibernálás ki-, bekapcsolását, Fast Boot és Fast Start up (BIOSBan és OS-ben is) beállítások ki- és bekapcsolását, automatikusan induló programokat, a boot sorrendet is átállítottam... de egyszerűen nem tudom lejjebb tornászni ezt az időt. Mi lehet a probléma nyitja?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És nem szeretném tovább off topicolni a fórumot, ahogy szerintem te se tedd, mert
De azért köszönöm. Érdekes információ volt.