Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A barátommal két Targa Visionary XP laptopból megpróbáltunk egyet összerakni. Az egyik belseje megolvadt, a másiknak meg a displaye karcos és töredezett volt ill. a CPU ventilátora kegyetlenül zörgött. (különben működött). A displayt sikeresen kicseréltük, viszont a ventilátor csere óta - ehhez le kellett venni magát a hűtőt is - nem tölt be a gép.
Töltéskor a következőt írja ki:
Boot Failure
Reboot and Select proper Boot device
or Insert Boot Media in selceted Boot device
Press any key when readyEsetleg tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? Gondoltam olyanra, hogy talán a CPU hűtő nem illeszkedik helyesen a procira, de ezt nem tudom elképzelni, mert három bazi csavar rögzíti. Szóval nem tudom...
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest