Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
Üdvözlet!
A segítésgeteket szeretném kérni, a probléma vegyes jellegű.
Tegnap felraktam a W Vista Beta-t.Minden rendben ment, de egyszer nem vártam meg a leállítást és kinyomtam idő előtt a kapcsológombot. Egyébként is vissza akartam tenni az XP-t tehát vettem is elő a cd-t, bootolt is, de azután a gép ''elhallgat'' és malmozik (ha hagynám az idők végezetéig tenné).Ellenőriztem a cd-t más gépről simán bootol rendesen.
Természetesen kivettem a hdd-t és beraktam a lenti gépbe, hogy lementsem a particiókról az adatokat. Egy akadály van:A lenti XP szintén elkezd bootolni és aztán ismét csak megáll a tudománya.Érdekes, ha kiveszem a winyót akkor meg rendesen bootol.
Sejtéseim szerint a Vista magával ránthatta a boot szektort, de ebben nem vagyok biztos.
Borzasztó a helyzetben, hogy csak a maxtor diag programja hajlandó elindulni, de az meg csak a low formatot kínálja fel(a lemezellenörzést elvégeztem, semmi gond vele).
Nem tudom megszakítani az ördögi kőrt, help!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest