- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Tofi_
csendes tag
De másoknál igy is tökéletes és nem azért adtam ki 50000 ftot a kártyáért hogy csak azzal elégedjek meg ami van! Ha ennél többet is tud akkor miért elégedjek meg vele??! tudom hogy kicsit tulzás az említett felbontás, de ha tudnia kéne akkor szeretném kihozni delőle!!! Mások driver problémát említettek! Lehetséges hogy azon múlik? Köszönöm válaszod!!
-
Tofi_
csendes tag
Sziasztok! Volna egy kis problémám egy Connect 3D R9800 PRO-val! 3Dmark2003ban hozza amit kell neki (5600 pont körül), de amikor az NFSU2-t 1280*1024-ban full beállítással meghajtom megrángatja! A gépem: abit IS7-E, P4 2,4GHZ, 512MB 400MHZ dual DDR, és persze a 9800pro! Másoktól úgy hallotam ez nagyon gyér, mert haveromnak 2400+ AMD-vel 768MB RAMmal nincs problémája, folyik neki!!! Kérlek titeket gyorsan segítsetek, mert már a hajam kitépem!
Köszönöm előre is!!!
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest