Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz voodoo98 #258 üzenetére

Attól függ miről cseréltél. Ha valami régebbi/gyengébb konfigról váltottál a mostanira, akkor ja, az már nyilván önmagában elég lehetett a komolyabb élményhez.
    Nálam annyi történt mostanában, hogy a 3200-as CL16-os ramomat 3600-as CL14-re cseréltem, de ez még az utolsó update előtt volt, és 1440p-ben a gyorsabb/szorosabb időzítésű ram amúgy sem nyom olyan sokat a latban mint alacsonyabb felbontásokon, procilimites közegben. Főleg nem egy középkategóriás VGA mellett.
    Proci, VGA, SSD meg ugyanazok mint update előtt (5800X, 6700 XT).

Amúgy kicsit korán örültem, mert bár a próbált mapok egy jó részén valóban konzisztensebb a teljesítmény, azért még mindig van olyan map, amelyen továbbra sem az (Stalingrad magasan kiemelkedik ezek közül), de összességében még ezeken is jobb, mint néhány hónapja volt.

DX12 nálam windowed fulscreen-ben nem crashelget.
    Fullscreenben csinálta anno, azért is váltottam windowed-ra.

#257 Pet84

Az úgy valid szerintem, nagyon sokáig borzalmas állapotban volt a játék teljesítmény szempontjából. Még idén, az év első felében is. De már elég sokat faragtak a teljesítményen is. Ha be-beakad még bizonyos mapokon, az "normális", illetve nem a te gépeddel van a probléma (feltételezem hogy kellően erős géped van, ha átlag 100 felett az fps).

Új hozzászólás Aktív témák