Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Attól függ miről cseréltél. Ha valami régebbi/gyengébb konfigról váltottál a mostanira, akkor ja, az már nyilván önmagában elég lehetett a komolyabb élményhez.
Nálam annyi történt mostanában, hogy a 3200-as CL16-os ramomat 3600-as CL14-re cseréltem, de ez még az utolsó update előtt volt, és 1440p-ben a gyorsabb/szorosabb időzítésű ram amúgy sem nyom olyan sokat a latban mint alacsonyabb felbontásokon, procilimites közegben. Főleg nem egy középkategóriás VGA mellett.
Proci, VGA, SSD meg ugyanazok mint update előtt (5800X, 6700 XT).Amúgy kicsit korán örültem, mert bár a próbált mapok egy jó részén valóban konzisztensebb a teljesítmény, azért még mindig van olyan map, amelyen továbbra sem az (Stalingrad magasan kiemelkedik ezek közül), de összességében még ezeken is jobb, mint néhány hónapja volt.
DX12 nálam windowed fulscreen-ben nem crashelget.
Fullscreenben csinálta anno, azért is váltottam windowed-ra.Az úgy valid szerintem, nagyon sokáig borzalmas állapotban volt a játék teljesítmény szempontjából. Még idén, az év első felében is. De már elég sokat faragtak a teljesítményen is. Ha be-beakad még bizonyos mapokon, az "normális", illetve nem a te gépeddel van a probléma (feltételezem hogy kellően erős géped van, ha átlag 100 felett az fps).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Milyen széket vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest