- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Attól függ miről cseréltél. Ha valami régebbi/gyengébb konfigról váltottál a mostanira, akkor ja, az már nyilván önmagában elég lehetett a komolyabb élményhez.
Nálam annyi történt mostanában, hogy a 3200-as CL16-os ramomat 3600-as CL14-re cseréltem, de ez még az utolsó update előtt volt, és 1440p-ben a gyorsabb/szorosabb időzítésű ram amúgy sem nyom olyan sokat a latban mint alacsonyabb felbontásokon, procilimites közegben. Főleg nem egy középkategóriás VGA mellett.
Proci, VGA, SSD meg ugyanazok mint update előtt (5800X, 6700 XT).Amúgy kicsit korán örültem, mert bár a próbált mapok egy jó részén valóban konzisztensebb a teljesítmény, azért még mindig van olyan map, amelyen továbbra sem az (Stalingrad magasan kiemelkedik ezek közül), de összességében még ezeken is jobb, mint néhány hónapja volt.
DX12 nálam windowed fulscreen-ben nem crashelget.
Fullscreenben csinálta anno, azért is váltottam windowed-ra.Az úgy valid szerintem, nagyon sokáig borzalmas állapotban volt a játék teljesítmény szempontjából. Még idén, az év első felében is. De már elég sokat faragtak a teljesítményen is. Ha be-beakad még bizonyos mapokon, az "normális", illetve nem a te gépeddel van a probléma (feltételezem hogy kellően erős géped van, ha átlag 100 felett az fps).
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH 3
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs