- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
-
Stanlee
őstag
Ma reggel sensecap m1 1625 euron allt meg ebayen. Bekerulesi koltseg 508 euro (?) majd megirom, hogy az enyem mennyi lett a vegen, mire kezbe foghattam.
A konnyen telepitheto helyek (nagyvarosok) USA-ban es EU-ban lassan elfogynak, halving megvolt, feleannyi HNT-n osztozik 10x annyi miner.
Mar sirnak redditen, hogy mennyire leesett az a penz, amit lehet keresni naponta. Meg mindig azt mondom, hogy sokan csak azert lattak neki, mert a youtube-on volt video, hogy naponta milyen sokat lehet vele keresni. Sokan azt se tudjak, hogyan kell egy portforward-ot beallitani. Naluk gyorsan alabbhagy a lelkesedes es dobjak ezt a projektet.
Szerintem van a projektben potencial, csak sokkal tobb idot es energiat kell belefektetni, hogy uj helyeken epitsen ki az ember halozatot. Hely az van ra boven, a HNT milliomosok viszont mar nem most fognak kinoni, arra mar tul keso van.
-
Stanlee
őstag
Nem tudom, mikor iratkoztam fel. Amikor epp elkap a gepszij, akkor megnezem a helium weboldalan, hogy melyik gyartok adtak be hip19 minositesi kerelmet, majd ha van weboldaluk, akkor feliratkozom a hirlevelukre.
Aztan remenykedem benne, hogy majd egyszer jon a nagy hir, hogy van raktaron a minerbol es lehet rendelni.
Amugy nincs mar az az oriasi erdeklodes, a legutolso sensecap m1-es us valtozat ertekesitesekor orakkal a rendelesi lehetoseg megnyitasa utan is volt meg keszlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged