Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
madpapa #1114 üzenetére
Nem számít, hogy 3 oldallal odébb itt a topikban valaki kiégette a hotspotját, meg az összes gyártó leírásában benne van, meg a redditen és a gyártói oldalakon sírnak az emberek mert kihúzták és kiégett a LoRa modul. Nyilván az a lényeg, hogy szerinted ez érdekes, és egyébként meg nem.
Okés, akkor szerintem te húzogasd ki, senki sem áll melletted fegyverrel. Fórumtárs kérdezett, mi válaszoltunk, ennyi.
-
SP4C3
veterán
válasz
madpapa #1097 üzenetére
Tudom én azt, hogy nem fogyaszt szinte semmit, de céltalanul ne üzemeljen és kis motiváció a helium team-nek, hogy oldják már meg végre a problémáikat, ne hazudjanak, hogy minden rendben és a többi. Vagy ha az update után ez a normál szituáció, akkor meg végleg megválnék a hotspotomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest