Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
supercow
őstag
válasz
madpapa
üzenetére
Nem számít, hogy 3 oldallal odébb itt a topikban valaki kiégette a hotspotját, meg az összes gyártó leírásában benne van, meg a redditen és a gyártói oldalakon sírnak az emberek mert kihúzták és kiégett a LoRa modul. Nyilván az a lényeg, hogy szerinted ez érdekes, és egyébként meg nem.
Okés, akkor szerintem te húzogasd ki, senki sem áll melletted fegyverrel. Fórumtárs kérdezett, mi válaszoltunk, ennyi.
-
SP4C3
veterán
válasz
madpapa
üzenetére
Tudom én azt, hogy nem fogyaszt szinte semmit, de céltalanul ne üzemeljen és kis motiváció a helium team-nek, hogy oldják már meg végre a problémáikat, ne hazudjanak, hogy minden rendben és a többi. Vagy ha az update után ez a normál szituáció, akkor meg végleg megválnék a hotspotomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)