Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Veriakilis #173 üzenetére
Ok.
Van ennek a felültnek vastagsága? Valaholkorábban olvastam a maradk folyadékról, hogy a szemcsés rétegben van elszívódva. Eszerint van, tehát gondolom egy mini drótkoronggal végigkarmolni kersztbe, hosszába nulla. És amiről korábban is szó volt, ogy teletölteni az egész csövet, de belepréselve, hogy nyomása legyen a belső falra, majd kívülről jól megmelegíteni? Folyasztószer nélkül nem egy odaragadós dolog, de hátha a nyomás segít kicsit ''beleolvadni'' a falba. -
bzoley
veterán
Kicsit olvasgattam a topic-ot(uccsó 70post), csak úgy művelődés céljából. Kémiából mindíg hülye voltam, szóval kicsit magas nekem a dolog ahhoz, hogy ilyet csináljak magamnak. De több kísérlettel találkoztam olvasgatás közben a cső belső oldalának ''érdesítésére''. Láttam valami ''gyári'' cső falát, amin hosszanti ákok voltak. ehhez hasonlóan nem elég egyszerűen valami finom menetet fúrni végig a csőben? Vagy az eredetihez hasonlóan csinálni árokat egy célszerszámmal? Mint egy hántoló és dörzsár keveréke. Sok éllel, végigtolni a csövön, mintegy végighuzagolva belülről? Nemtom érthető-e amit írtam. Vagy csak ez a szivacs-minta működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gombászkönyvek egyben
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest