- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
arénában Mage kijátssza 2 lapjából a ragnát, persze nem a 3 lényemet lövi le hanem engem a 6 hpmmal... köszi, kicsit sok spellje volt mindent tolt arcba...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A Leeroy szerintem mindenhova befér. Gyakorlatilag 4 manáért 6 sebzés. Shammyba ráadásul tudsz neki wf-et, rockbittert adni, amivel még durvábbá teszed. Én pont emiatt tartom most top 3 legbe való lapnak, mert univerzális. Nem számítanak rá vagy nincs taunt, akkor max pislogni lehet, így is úgy is betolja a 6dmg-t.
Más: van most vmi hunter deck, ami leginkább a trap-ekkel operál? Ilyesmit próbálok most összerakni /eddig nem is huntereztem/, és elég jól működőnek tűnik, de nem ártana vmi mankó ami alapján finomítani tudnám.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8582 üzenetére
Én sem mondtam, hogy használhatatlan, sem azt, hogy ezt kell gyártani. De pl egy Tinkmaster kevésbé kell szerintem egy sámli deckbe, hiszen van 2 Hex. Az Al'Akir meg épp a napokban nem jött be innen valakinek. Leeroy meg szerintem nem sámán lap. Szóval nehéz döntés lesz
toturi: Ysera ad minden kör végén 1 lapot, ez az egyik fajta, amit adhat. (Azaz nem druida lap.)
-
ezt hogy csinalja? pala pakliba druida lap? es volt meg egy.
-
Scale
őstag
Na végre egyszer bejött a Mind Control Tech..
Már örülök hogy bent hagytam a paklimban.. Priest feltornásztatott egy Lightspawnt 16/16ra, rám vert egyet, mondom jó itt a vég.. de aztán lerakott még egy miniont a kör végén és így lett 4 minionja.. mondom hát próba cseresznye még surrender előtt kijáttszom a mind control techem.. és hát nem elhoztam a 16/16-ost?
Kicsit idegbajos lehetett szegény, hogy ez lett a veszte
Képet elfelejtettem róla lőni, pedig vicces volt
-
Én nem azt mondtam, hogy használhatatlan, de rank 11 környékén ahol mostanában vagyok nem nagyon látok tauntot. 1-1 van, valamint ha druid az ellenfél, akkor bark meg ancient of war ellen atomkirály természetesen. Ennek ellenére én Andrish helyében most nem azt gyártanám le, shammy paklijába az Alakír priceless..
-
whitezo88
nagyúr
úristen hogy végzett ki egy mage... kint volt nálam 6 lény, köztük Cena is, meg még 3 taunt. armorral együtt kb harminc körüli hp volt.
kirakott egy Alexstraszát... 2 lényemmel levertem, én armorral lettem 16 hp. erre ő: (kb 7 hpja maradt)
geomancer, frostbolt arcba, icelance, icelance, fireball...egy savage roar se jött fel, hiába toltam el egymás után 2 1-es wrathot, meg raktam le azure draket, nem akart feljönni... aoe-zott is, de ugye nem ebbe haltam...
-
M3oH
addikt
Hát, engem 2x csúnyán beszívatott a healing bizbasza, azóta hanyagolom. Nem kerül pakliba.
A mai ámokfutásom rank18on fejeződött be, ahhoz képest, hogy reggel 13on voltam, egy csillagra a 12től, elég siralmas. Délutáni etap jobban összejött, nem kerülgetett a agyroham és összekapartam az 5 wint, nagyjából 30 körből
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8560 üzenetére
TBK: lehet, hogy nincs sok taunt (bár szerintem a nem rush paklikban tuti van, és a rush paklik egy részében is előfordul, pl lock esetén voidwalker mindig van), de ha nem is szed le semmit, akkor is egy yeti. Igaz 6 mana, de úgyis tartogatod egy ideig, hogy tauntot tudjon leszedni, ha meg nincs taunt, akkor a 10 manás körökben már nem akkora gáz 6 manáért kitenni.
-
-
Scale
őstag
válasz
Tyler Durden #8567 üzenetére
Jah, de átlag 2t szoktam nyerni.. ez a baj, a legjobb eddig 4win volt, most még palaval fel van függesztve egy aréna, majd befejezem ma.
Amúgy Geblint megéri berakni vmi pakliba?
#8565: Csak min. két paklit lehet venni goldért nem?
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Életem legjobb arénáját tolom, jelenleg 4-1-nél vagyok, kíváncsi vagyok mi jön ki belőle.
-
válasz
Sirandrish #8553 üzenetére
Ennyire bejön a shammy, akkor Alakir (: Leeroy nekem van, elb@szottul brutál, szerintem top 3 legben benne van. Rengetegszer nyertem már vele.. TBK-t hja már kibeszéltük, Tinkmasternél meg az előbb említett 2 leg bármelyike jobb..
whitezo88: Yserát már írták vmelyik nap. A mostani metába túl lassú.. Mire kirakod már vagy amúgy is nyertél, vagy már nem fog megmenteni (:
-
Scale
őstag
Jaraxxust érdemes beszereznem ha Warlock az egyik kedvencem? Sámán mellett.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
na és Ysera?
-
xavix13
őstag
válasz
Mivel te sem favorizálod annyira az aggro paklikat, ezért szerintem tinkmaster. Szinte minden nem rush pakliba "kötelező". Tulajdonképpen egy polymorph ami néha 5/5-t csinál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tyler Durden #8552 üzenetére
Hát nem tudom..sokat gondolkodtam már eddig is rajta, de még nem tudtam dönteni.
Amik eszembe jutottak
Tinkmaster: Egyelőre nem tudom hogy megérné-e de az tuti hogy sokszor hasznos lenne.
Leeroy: Brutál jó cucc, és befejezni is ideális, de mivel én inkább control párti vagyok, így nem tudom hogy kell-e
TBK: Ezt azt hiszem nem kell magyarázni, viszont manapság egyre kevesebb tauntot használnak, ahogy azt néhány napja már kitárgyaltuk, így félek hogy sokszor hasztalan maradna.
Windlord: Nem túl izmos, de a Shaman jelenleg a nagy kedvenc és biztosan be tudnám rakni a deckbeEsetleg néhány epic, de szeeretnék inkább a legendeken túl lenni előbb..epicre azért könnyebb összeszedni.
-
válasz
Sirandrish #8550 üzenetére
Azért ezzel szépen bespájzoltál, sárga vagyok az irígységtől
Nekem 1 epic esett golden meg 1 kék, és asszem 2 common. Még egyiket se törtem be, de ami késik..
Mit fogsz belőle gyártani? Hamar hamar kitalálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest