- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F-ECT$ #58323 üzenetére
rank 6-8
megnézed meta snapshotot és tudod mivel játszanak,legtöbb deck hasonló egészen Legendig ott már funolnak az emberek,és azutan hogy 90%ra tudod hogy mivel játszik már elég könnyű dolgod van már csak az rng-nek kell melletted állnia (mulligan,card draw,rng in rng in rng in rng lapok) 2év alatt meg van minden deck? kövi rotában REMÉLHETŐLEG kimegy minden bullshit lap a torunamentesek,explorer és blackrock kieg lapok(standtardról beszélek mert csak annak van értelme,(tournamentek is abból vannak)wildba csak az élvezkedik akinek megvan minden lap a kezdetek óta) szóval semmi értelme csak mint már 100x leírtam a jelenlegi standard még közel nem f2p barát
(jó persze aki szeret 24/7 midrange shamanozni az f2p-ként is easy legend most de én halálra unom magam egy classal ,szeretem váltogatni 2-3meccsenként és ahoz meg rengeteg lap kéne) Meg most jöhetnek a full basic lapos legendezések de az a tag kb napi 5k meccset játszik már csak az rng-ből elöbb utobb nyerhet annyit ha szerencsés hogy persze hogy felmegy legendbe....
ui.:skill: nem tudom,összeadni 4et 5öt már ovodába is tudtam,előre gondolkozni kicsit hogy most ha ezt teszem még ott van a grommash a kezébe proccal azt halott vagyok,húzzak vagy ne mert van 30% esélyem hogy azt huzom amivel most kimentem magam... nem tudom ez számomra nem skill,nalam játékokba a skill pl cs:go,bns,ow stb stb ahol reflex,pontosság,taktika mind kell De pont ezért szoktam HS-ezni néha mert ezt kikapcsolt aggyal is lehet játszani egy nehéz nap után
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 2027-re várja a bérgyártás fordulópontját az Intel
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stellar Blade
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest