Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kompenzálni nyilván nem fognak, ez fel sem merült bennem. Visszakapjuk a dupla/tripla/sokszoros vásárlásért meg a csak úgy ezen felül passzióból levont goldot, és megnyitják a szárnyat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szerinted mennyire izzadnak közben? Nekem ne mondja senki hogy nem találkoztak még hasonló problémával és hetekig kell javítani. A D3ban majd minden komolyabb patchnél ez volt..nem esett még le nekik hogy valamit rosszul csinálnak? Bármilyen komolyabb megjelenésnél megdöglik/megbénul a cég napokra, és semmi megelőzés? Gratulálok! Pont ezt várja az ember a világ egyik legkomolyabb játékos cégétől...
Cathfaern De gondolom azért nem teljesen inkompetens embereket alkalmaznak, mert lassan nekem az jön le hogy senki sem dolgozik náluk, aztán mikor gond van akkor behívnak 3-4 hajléktalant akik eszeveszettül nyomkodják a gépeket össze vissza aztán egyszer csak pont megtalálják a megfelelő kombinációt..és erre kell egy hét ugyebár.
Redcaster
Kompenzálni? A Blizzard??? Ezt te sem gondolod komolyan...már napokkal ezelőtt kitettek egy "sajnáljuk" táblát..kb ez a max amire számíthatsz... -
oxox
addikt
tegnap vegre engedte megvenni a kiegeszitot.
elso HC masodjara lett meg, masodik elsore...(mindketto pap deck-emmel) harmadiknak nekifutottam, de eleg brutal volt elsore...azt hiszsem be kell tennem meg egy kutat mert hama leszed...ki-mivel ette meg???
-
-
NyalokAA
senior tag

Hunter aréna első meccs Warlock ellen, buzzardra soulfire , cairne repül value . 2 körrel később másik buzzard egyből dobja rá a soulfiret bye bye lord jaraxxus
köv körben rageleavelt 15 hp-val ( pedig csak egy savannah highmane meg egy webspinner volt a boardon ) -
DaveNo1
veterán
Új Naxxos tauntos lapokkal megerősített control deckjeim egész jól állják a sarat az agro deckek ellen
Most például control warriorral zsinorban úgy vertem háromszor is Zoo-t, hogy Fiery War Axe természetesen egyszer sem jött fel az elején. (És háromból kétszer a Brawl sem jött.) -
-
Devas
őstag
Hát én Naxx nyitása óta elő se vettem a HS-t. Inkább megvárom míg ez szokásos bug mizéria lecseng.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
salaam
senior tag
Egész jó draft volt, lássuk mi lesz belőle! link
-
Phobion
addikt
Csak nekem "lassúlt" be a játék?

-
fogtunder
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
napi salt: [link]
volt még ogre, venture co, 2 flamestrike.
packban Ysera és Shield slam, (=500 por) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként tulajdonképpen tényleg garázscég csinálja
A HS-t egy teljesen új, friss csapat fejlesztette, nem régi emberek lettek áttéve erre a játékra. Ez alól csak 1-2 vezető volt kivétel. Megjegyzem, én többek között ennek is tudom be, hogy annyira jó, ötletes és friss lett a játék amennyire. -
Gyuri27
félisten
válasz
DjDanee87
üzenetére
Lothebet alap rugóval (tauntokkal 1-2 manás minionokkal csináltam). Nem nem volt nehéz, mondjuk könnyű sem. Én a második bossal szoptam. Az viszont biztos, hogy erősen lapjárás függő a dolog.
Youn láttam 3-4 perces boss fightokat. Ott viszont végig topdeckelt a lidérc.Sirandrish: nem érnek rá, mert a diót faragják.

-
Sirandrish
legenda
Muhahahahaha...nem is tudtam hogy a HS-t egy garázsvarázs cég csinálja...habár nem..azok már megoldották volna a wing problémát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
Meg is van az új hátlap. Szódával elmegy végül is.
-
Joci93
senior tag
Egész Európában meghalt a játék.....megérte kiadni a kiegészítőt...

-
Joci93
senior tag
Íjjjaj...megkaptuk a hátlapokat...

Redcaster: Szerintem csak elolvassák és annyi

-
xavix13
őstag
Hát az agyam eldobom komolyan. 37 perces Warrior vs Priest meccs, 52 hpról kikapok úgy, hogy volt olyan hogy 1hp-n volt az utolsó előtti körben.
De így nyilván velennel játszik, meg 2 facelessel, meg az a fos brawl is ragnát ölte meg velen helyett + ragnát és 3 executeot thougstealelt.
Meg így az összes lategame lapját betartotta a végéig, az össze körét végig várja, meg még mákja is van. Rohadjon meg az ilyen...
-
Redcaster
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Most töltöttem le egy közel 200 megás patchet, de semmin nem segített

-
ígyvanferi
addikt
Örömmel látom, hogy az ég egy adta világon semmi sem történt az elmúlt 47 órában. Még jó, hogy egyébként sem tudtam volna játszani. Letoltam a napi q-t. Mire jön a 3. szárny, majdnem meg is lesz a gold a 2.-ra. Bár ha úgysem lehet kinyitni, akkor jobban járok, ha elarénázom.
-
xavix13
őstag
Mióta nem megy a játék? Vagy csak én nem bírom elindítani?
Szerk.: Elindult.

-
DjDanee87
addikt
Na visszatértem. Vagyis mikor megjelent Ázsiában Naxx teljesen leálltam minden HS oldal nézésével (PH fórumban van most 270 új HSZ, majd visszaolvasok), mert magamtól akartam legyőzni, bármilyen külső segítség nélkül a HC bossokat is.
Leírnám hogyan is alakultak a dolgok:
Noth HCt első deck, első tryra sikerült. Alap miracle rogue deckkel mentem, összejött egy visznylag nagy VanCleef hamar, ami ellen nem tudott mit kezdeni. + nem volt minionom az elején kint, amit megölhetett volna így a hero powere hatástalan volt gyakorlatilag. Screen, hogyan nézett ki a végén
Heigan HC ellen a saját gyártmányú control/midrange pap deckkem próbáltam. 2 try után beláttam, nem lesz jó oda. Gyakorlatilag a hero powere miatt nem volt azzal a deckkel semmi jó kezdésem. Maradtam a papnál, de összeraktam egy teljesen más deckket, próbáltam direkt erre a fightra koncentrálva. Így nézett ki, de ez sem vált be. Lehet hogy tökéletes lapjárás mellett sikerülhetett volna, de túl sokat nem próbálkoztam vele. Aztán összeraktam egy freeze mage deckket 2 molten gianttel, de úgy hogy csak 1 doomsayerem és 1 ice block lapom van + sosem volt még ilyen deckkem
= sosem játszottam vele, igazán azt sem tudom mik illenek bele. Ezzel már összejött HC Heigan: Alexstrasza kill lett végül.Loatheb HC viszont az a boss, ami kifogott rajtam és jópár próba után most úgy döntöttem hogy utánaolvasok, mert sajnos saját kútfőből ez már nem megy. Apróbb változtatásokkal próbáltam az előző Moltenes freeze mage deckket, de mikor tökéletesen kijött az eleje (vagy legalábbis elég jól), és így álltam ellene, akkor jött 1 poison seeds. Aztán még alakítgattam 1-2 dolgot, nekimentem párszor, de nem jövök rá hogyan is kéne túlélnem. Ha fagyasztásokat kapok kézbe akkor megöl hero powerrel, ha leszedem a lényeit szintén megöl hero powerrel.
Tehát véleményem szerint ez a wing nehezebbre sikerült mint az első. Igaz ott olvastam 1-2 commentet a harcokról fórumon mielőtt mentem volna, ami lehet segített. Deckket ott sem másoltam mondjuk. A hunter class challenget meg imádom!
-
whitezo88
nagyúr
Athene asian jatszik de esik kel 2 oraja legalabb tolja es rank20, f2p hunter ellen kapott ki eppen mert leeroyt lesnipeolta
legend plays. -
Sturdiridge
tag
5meccs zsinórban, most rank12, kíváncsi vagyok meddig jutok.
-
P00By
nagyúr
Ő! Első HC kicsit WAT?!

MOD: 2. WAT?!

-
Sturdiridge
tag
Trump shaman deck, alázok rankeden. Eddig mindent fogtam. Most lassan abba hagyom, mert a végén kikapok

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
truesilver 1x jött fel, a consec magába semmit se ér, normál midgame nem volt. tiriont egyszer tudtam kijátszani, lecsapta és jött azonnal a trutyi...
mage talán 1win meglesz. t2 pyrora t3-ban rárakott egy chargeot

aztán meg heroic strikeal lecsapta az unstable ghoult, aktiválva a worgenem és kiütve a tojást
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
1:3.
a mostani mage 0:2 eddig, mage 2x nova, aztán arcba 2x frostbolt, icelance, majd arcba fireball... jól van...
-
whitezo88
nagyúr
első aréna meccs... [link]
ja pont nem látszik, 2. legendet tolja. aztán meg gorehowl. a deckemben se fireball, se flamestrike, se blizzard, az endgamet 1 db SW champ jelenti... -
Phobion
addikt
Amaz-nak se megy az aréna

-
P00By
nagyúr
Nálam is csak a pénzt vonta le

-
Joci93
senior tag
Na ez egy izgalmas meccs volt

3 vagy 2 körön keresztül volt 2 életem....és sikerült megnyerni....99% mák, hogy nem húzott spellt.

-
whitezo88
nagyúr
na nekem is lement Loath 2.-ra a zoo pappal. tauntokkal tartottam magam (9/2 footman ftw) aztán már nem tudott arcra menni és kifogyott a lapokból is.
-
Joci93
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a fain, hogy a rendeléseknél megjelenik a vásárlás... Order status: complete....

-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ha ilyen tempóban haladnak, akkor az gyorsabb megoldás

-
Joci93
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én kedden éjfélkor (00:02-kor) vettem még...és azóta várok, hogy megnyíljon a szárny...ma lesz
7248 órája

#17526) Redcaster: Őhm...igen...bocsánat...
Ha péntek éjfélig nem nyílna meg, akkor lenne 72 órája 
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
lassan 48 órája várok... ticketet írtam, semmi haszna... úgy vagyok vele hogy összeszedem a 700 goldot, 250 megvan már és megveszem újra

-
Sirandrish
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem tegnap 6tól ez van..semmi változás.
Én nem írtam ticketet mert minek? Kék postban meg fel van tüntetve hogy néhányan ezt a hibát tapasztalják..néhányan azt..ők meg dolgoznak rajta..nah ezt elbírom képzelni.szalontai El sem jutok addig...amint rányomok a Shopra vagy a Naxxon belül a vásárlásra már ez pörög..a gold/eu választásig el sem jutok

-
DaveNo1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Csináltam én is egy olyan Void Terroros Zoo-t amiben benne van. Van lent 4-5 low hp-s minion 5-6. körben kirakod Loathebet és amellett hogy lesz lent egy 5/5-ös lényed, a többi kis minionoddal se tud abban a körben mit kezdeni az ellenfél, mert az AOE spelleket megfogja Loatheb.
Mondjuk ezt már annyira nem is nevezném Zoo-nak.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
az a probléma, hogy nem a ejrós gombra kattyolsz
de amúgy elég szomorú..remélem aki éjfélkor ott ült tanult belőle, hogy ráér 1-2napot, mert blizz miatt felesleges fennmaradni (legyen az wow,d3,sc,hs)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cathfaern
üzenetére
Lehet.
Viszont neked is kellene tudni viselkedni. Főleg neked.
Szakmaiban az indokolatlan levegőbe lődözött off kerülendő. Illetve a flame is az. Azt gondolom, hogy ezt neked nem kell magyarázni. Szóval vagy érdemben reagálsz, vagy modker.Az viszont tény, hogy mivel sikerült ugyanazzal a deckell amivel előtte nem.
1: meg tanultam játszani idő közben.
2: tőlem függetlenül jöttek azok a lapok amikre szükség volt (azaz semmi köze a skillhez).Sirandrish: először én is ezt kaptam. Majd 2-3 óra múlva ment a dolog. Közben kicsit diablóztam.
Support erre írt valamit, vagy van kék poszt, hogy ez mi a franc? -
Scale
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nekem azóta sikerült megvennem

-
Cathfaern
nagyúr
Érdekes dolog ez a Hearthstone. Valahogy mindig azoknak múlik csak a szerencsén a nyerés, akikről kiderül, hogy annyira nem is értenek a játékhoz
-
Gyuri27
félisten
Ez a második hero nevetséges. Meg az egész blizzard.
Összeraktam a youn látott deckekket (priest, mage). Eddig sima 20 vereség.
Ez megint nem a skillre megy. Ha szerencséd van és jönnek a lapok, meg az al-nak nem akkor örülj paraszt.
Ha nem akkor toljad órákig.
Thx blizz.
-
whitezo88
nagyúr
Ekop vs Darkwonyx vakon, random paklival
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kompenzálni? A Blizzard??? Ezt te sem gondolod komolyan...már napokkal ezelőtt kitettek egy "sajnáljuk" táblát..kb ez a max amire számíthatsz...

Most például control warriorral zsinorban úgy vertem háromszor is Zoo-t, hogy Fiery War Axe természetesen egyszer sem jött fel az elején. (És háromból kétszer a Brawl sem jött.)
De ugyanígy hiba lenne azt mondani, hogy a Blizzard 10 éve MMO-t fejleszt, hogy ronthatta el itt. Félreértés ne essék, ez még nem mentség, mert elég amatőr hiba egy f2p játékban elrontani az iAP-ot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)