Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én e400-ról váltottam. Engem a mindössze 3 fókuszpont zavar, de az nagyon. Minden mással ki vagyok békülve, mert nem állok még olyan szinten fotózásilag, hogy bármi egyéb komoly gondot okozna és egyébként meg nem kis tudású gép szvsz.
Alig van élesnek mondható képem, ill. valahogy túl kicsinek találom a mélységélességet még a 14-42 Zuikoval is. Ez az, ami nem nagyon tetszik egyelőre.

Egyébként ellenék én egy fókuszponttal is, de valahogy az a módszer sem nagyon akar műxeni rendesen, hogy beállítok egyetlen fix fókuszpontot (jellemzően a középsőt), majd automatice élezek oda, ahová szeretném a képen az élességet, majd beállítom a kompozíciót és lövök (a már beállított élességgel). Valamiért állandóan újra akarja élezni amikor komponálok. Nem lock-olja le az élességet a gomb egyetlen megnyomására, hanem ő újra és újra élezgetne attól függetlenül is, hogy már egyszer megtette. Illetve ha nem is csinálja ezt, akkor meg egyszerűen nem hajlandó exponálni, csak akkor, hogyha az új beállításban újra élezek. Mintha ez a régebbi gépeimen nem így lett volna.
Persze lehet, hogy csak beállítás kérdése. Ja tényleg! Az is zavar, hogy állandóan újra be kell állítani mindent, ha egyszer kikapcsoltam a gépet, nem jegyzi meg a beállításokat. Roppant zavaró ez is, jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- MÁV topic
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest