- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #53 üzenetére
Megnéztem megint - rosszul emlékeztem, nekem RM-C1816S távirányítóm van.
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #51 üzenetére
A TV-m 32A70SU - lehet hogy az S a silver távirányító, mert az is szürke persze.
Viszont kipróbáltam, és tuti nem lépeget a négyirányúval csak a menüben. Hangot, csatit csak a direkt erre való gombokkal vált.
Na mindegy, majd ha tudsz valamit JVC-től a frissítésről, akkor szólj légyszíves, addig egyszerűen nem merem rákötni a PC-t.
(24 meg úgyis DVD-n van, azt viszi az asztali lejátszóm is...)
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #48 üzenetére
Asszem nekem is az van (nem írtam fel, és későn feküdtem le tegnap - 24 rulez
) csak nekem egy 'S' is van a végén a típusszámnak.
Viszont jól értettelek korábban, hogy a jobbra-balra fel-le kapcsoló alapállapotban neked a hangerőt és a csatikat lépteti? Merthogy amikor hibás lett a TV, akkor a menüben is azt csinálta, amit egyébként alaphelyzetben? Nekem ugyanis csakis a hangerő és a csatorna léptető gombokkal léptet csatit és hangerőt, a négyirányű gombbal nem. -
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #38 üzenetére
Még egy kérdés: Te milyen távirányítót kaptál hozzá? (Mármint mi a távir típusa?)
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #38 üzenetére
Vagyis, ha jól értem, nem tettél le a DVI-HDMI összekötésről?
Majd légyszi szólj már ha van valami fejlemény...
Addig nem merek hozzányúlni a TV-hez, nehogy elsz@rjak rajta valamit, amire esetleg kitalálnák hogy nem is garos. (Meg amúgy is, várhatnám a szerelőt, stb.)
Esetleg még olyan lapon gondolkodok, ami tud HDMI-t (Pl. Abit IL90MV)
Ilyennel amúgy van valakinek tapasztalata? Vagy van esetleg olyan (video)kari ami tud HDMI-t? -
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #32 üzenetére
Aha. Röhej.
Ez az 1-2 hónap múlva megoldás egy firmware-frissítést akar jelenteni?
Garos volt végülis a javítás? Ha nem, mennyibe fájt? -
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #29 üzenetére
Most jut eszembe - anno megpróbáltam rákötni vga - komponens kábellel (mielőtt rájöttem volna, hogy a TV-n lévő 'komponens' bemenet nem az a fajta, mint a VGA kábel másik vége...
(Mármint az RGB vs. YPrPb különbségre gondolok.)
Na szóval akkor nemhogy baja nem lett, de még ki is adott valami képre emlékeztető dolgot - zöldes, elcsúszott valami volt, de látszott a start menü, ablakok stb.
Nem kellett volna akkor akár ettől is megfeküdnie?
Miben más a HDMI csati? Egyáltalán hogy tudja az epromot elcseszni? Mármint hogy mi köze hozzá? Azt gondolnám tök más helyre csatlakozik... -
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #29 üzenetére
ööööö - a hdmi kábelen keresztül tud olyat mondani neki a TV hogy megfekteti az epromot?
azért ez gázul hangzik...
kezdek félni, mi lesz ha egyszer végre én is rákötöm.
egyáltalán ez akkor most garos hiba, vagy sem? -
Ban_Dee
csendes tag
válasz
JohnnySmith #26 üzenetére
hoppá...
A szép kép az bíztató - de a menühöz mi köze lehet? (Remélem ki volt kapcsolva a gép és a TV is amikor kötögettél, mert olvastam valahol időközben, hogy az nem egészséges, ha nem.)
Ha szétkapcsolod őket, akkor sem tér magához a TV? Esetleg 'reboot' - áram ki és kb. 10 - 20 perc várakozás?
Egyáltalán, van ezeken valami 'master reset' ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest