Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigli
csendes tag
válasz
Neuronszikra
üzenetére
Szia!
Én is hasonló helyzetbe kerültem mint te. Vásároltam egy 4k TV-t amihez kerestem 15 m aktív hdmi kábelt. Én is befürödtem azzal a típussal amit te vettél viszont többek unszolására adtam egy esélyt a gyártó legdrágább kábelének ami végül bevált.
https://www.alza.hu/premiumcord-ultra-high-speed-hdmi-2-1-optikai-uvegszalkabel-8k-60hz-aranyozott-15m-d7781716.htm#reviews
4K (3840x2160), 144Hz, HDR, 10bit-es beállítás mellett használom YCBCR 4∶4∶4-ben immáron 2 hónapja és semmi gondom nincs vele. A leghosszabb etap 6 óra RDR2 volt aktív g-sync mellett. Akadozást, kép szétesést vagy villogást nem tapasztaltam egyszer sem (ellentétben az olcsóbbik verziójánál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest