Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
SATA II-es csatolófelületű, egyéb adat is mérvadó lenne?
Végül egy LOGILINK UA0276-et vettem, ebben van külső táp is, jónak kell lennie.
És természetesen köszönöm a segítséget
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Mit kéne vennem abban az esetben, ha van egy normál 3.5"ös HDD-m de csak egy laptopom van, és le szeretném menteni a HDD-ről a tartalmat? Valahogy USB-vel kéne rákötnöm a notebookomra. Egy [ilyen] eszközre gondoltam, ha jól látom ez tápot is tartalmaz. Szerintetek ezzel működne?
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a tippeket

PC szervizbe valószínűleg nem vinném, mert helyben nem akarnám kivárni azt a több órás mentést, ott hagyni meg nem biztos, hogy merném. -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Mit kéne vennem abban az esetben, ha van egy normál 3.5"ös HDD-m de csak egy laptopom van, és le szeretném menteni a HDD-ről a tartalmat? Valahogy USB-vel kéne rákötnöm a notebookomra. Láttam, hogy vannak rack-ek, de nekem csak addig kell ez a megoldás, amíg lementem róla az adatokat, utána nem használnám többet.

-
MATEO6600
őstag
válasz
Mikiller
üzenetére
Olvastam, hogy ez a modell nem szeret néhány SATA3-as alaplapot. Nos az enyémet se.
A régi gépemben tökéletes volt, mikor átkerült az újba, ott már nem.
Tervben van, hogy valakinél lementem róla az adatokat, de kényelmesebb lenne itthon egy USB rack-kel.
Mert a HDD 100% hogy működik, csak az alaplapomat nem kedveli. -
MATEO6600
őstag
Hi!
Adott egy SATA2-s HDD, amit az alaplapon nem ismer fel SATA-n keresztül csatlakoztatva.
Milyen módot ismertek, amivel rá tudnám csaltakoztatni a SATA3-as alaplapomra?Az alaplapom: ASRock B150m Pro4
A HDD: SAMSUNG F1 1TB 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ.Valami külső USB-s rackbe kéne tennem?
-
MATEO6600
őstag
Emberek, arra mekkora esély van, hogy a tökéletes vinyó, átemelve az új gépbe elromlik?
Mert nagyon úgy néz ki ez történt...
Adott egy 7 éves SAMSUNG F1 1TB 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ.
Szombatig tökéletesn használtam a régi gépemben. Most raktam össze az új konfigot, de ezt a hdd-t átemeltem a régiből.
Az előző alaplapom SATA2ős, ez SATA3as, de nem hiszem hogy ez baj lenne.
Eddig csak adattárolásra volt használva, most viszont raktam rá játékot is és innét futtattam.
Tegnapig nem is volt vele baj, aztán elkezdett hangosan "zakatolni". Olyan hangja van, mikor egy ventillátor proppellerei beleütköznek mondjuk egy kábelbe. Ez bekapcsolástól kezdve 10mp-ig tart, utána hangtalan.
Fél napig így használtam, ma viszont már fel sem ismeri a gép, még a BIOS sem. Megpróbáltam más slotban, ott se
Mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest